Δημοτική αρχή για καταγγελίες Τζωρτζάτου: συκοφαντικό παραλήρημα

SHARE

8 Σχόλια

 1. Πόσο ξεφτιλίκι, όταν μέχρι προχθές τον παρακαλάγατε να μείνει δεν ήταν βαρίδι, βαρίδι σας έγινε τώρα. Βολευτείτε καλά σας πάει !!!! Είσαστε για γέλια !!

 2. Ψυχραιμία παιδιά γιατί η έλειψη ψυχραιμίας οδηγεί σε γελοιοποίηση όπως όταν καταγγέλετε τον Τζωρτζάτο πως όταν ήταν πρόεδρος του λιμενικού ταμείου ” τα έβέπε όλα καλά” ενώ τώρα που εκδιώχθηκε ” τα βλέπει όλα στραβά”.
  Το ίδιο μήπως δεν κάνετε κι εσείς; Μέχρι τώρα τον ειχατε στα ώπα- ώπα , ενώ τώρα που άρχισε ” να κελαιδάει” έγινε … .. συκοφάντης. Είσαστε όλοι σας στ’αλήθεια για τα μπάζα.

 3. Εντάξει “συκοφάντης”, “πικραμένος”, “πονεμένος” και ότι άλλο θέλετε ο μέχρι χθες “αδελφός” . Για τις συγκεκριμένες καταγγελίες του όμως γιατί δεν δίνετε ούτε μια στοιχειώδη απάντηση; Όμως έτσι ο κάθε καλοπροαίρετος άνθρωπος ενα πράγμα μπορεί να σκεφτει : ” Για να μην λένε λέξη για όσα τους καταμαρτυράει ο Τζωρτζάτος, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους”.

 4. Οποιος λέει αλήθειες παραληρεί, όποιος έχει μουγκαμάρα και ακολουθεί το ραγισμένο μπετόν αρμέ ειναι φωστήρας. Κακό πράγμα να μπορείς να μιλας και να μην μπορούν αυτοί να σε κρατάνε από τον κ@λο.
  Τους χαλας την πιάτσα.
  Αν δεν καταφέρουν να καλύψουν την έρευνα από τον εισαγγελέα, όχι τον εδω εισαγγελέα,τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.

 5. Οτι πιο γελείο δελτίο τπου εχω διαβάσει.Βέβαια απο τους συντάκτες του μορφώματος της τοπικής αρχής ,δεν θα περμενε κανείς κάτι καλύτερο.Το παρήγορο για τους δημότες είναι οτι τρώει ο ενας τον αλλον και στο τέλος θα μενει μια κάκιστη ανάμνηση απο την ισχυρή (μαυρίλα)Κεφαλλονιά.

 6. Τα όσα λέει ο Τζωρτζάτος για τα χρέη των 83.000 από συγκεκριμένη εταιρεία στο Λιμενικό ταμείο είναι παραλήρημα; Πόσο καραγκιόζηδες είσαστε;
  Περάσατε στο λιμενικό ταμείο απόφαση που του χαρίζατε τα χρέη και του επιβάλατε να πληρώσει μόνο 15.000.
  Μόλις σας ‘εβαλε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και με την απειλή του Τζωρτζάτου ότι θα σας πάει εισαγγελέα, κάνατε συμβούλιο στο λιμενικό ταμείο και ανακαλέσατε την απόφαση.
  Ποιός λοιπόν παραληρεί, εσείς που λέγατε ψέματα στο δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο σας ακούει όλη η Κεφαλονιά ή ο Τζωρτζάτος που λέει την αλήθεια;
  Γιατί στην διαύγεια υπάρχει και η απόφαση και η ανάκληση.
  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. κΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..

 7. Για τον εθνικό εργολάβο του δήμου
  Τον αδερφό Διονύση
  Που έχει σαρώσει κάθε είδους εργολαβία δεν μιλάει κανείς ….
  Κολλητοί και συνοδοιπόροι ο Διονυσης και ο Διονυσης από την εποχή του ΠΑΣΟΚ
  Από την εποχή των έμπειρων και ικανών
  Που τώρα κράζη ο κοντός
  Δώστε του κανα φράγκο ακόμα του διονυσακη τόσους έχει να φιλέψει άλλωστε τώρα που ξεκίνησαν και βίλες τα παιδιά
  γέλια που έχουν να πέσουν
  Για κάτι τέτοιους μιλάει ο Γιωργακης
  Σιγά σιγά ….
  Θα μαθευτούν τα νέα

 8. Εγώ αυριο θα διαβάσω το μεγαλορεπόρτερ (Λαγός)του μεγαλοεκδότη (για κλάμματα) να ενημερωθώ υπεύθυνα χαχαχα .Τη συνέχεια να δείτε.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο