Φισκαρδιώτες ζητάνε από Αργοστολιώτες λίγο τσιμέντο για μια..τρύπα!

Φισκάρδο 10 Απριλίου 2017

Παρακαλούμε τους Αργοστολιώτες να μας στείλουν εδώ στο Φισκάρδο λίγο τσιμέντο από τα έργα του Αργοστολιού για να βουλώσουμε την τρύπα μας! Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και Καλή Ανάσταση!  Φισκαρδιώτες

ΥΓ Με αφορμή την καταγγελία απο το Φισκάρδο, ας θυμηθούμε τι είπε για το πρόβλημα ο πρ. πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Γιώργος Τζωρτζάτος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κεφαλονιάς στη συνέντευξη τύπου (διαβάστε/δείτε εδώ όλη την συνέντευξη):

Σπηλαιώσεις.  Όλο το Φισκάρδο είναι έτοιμο, οι μώλοι του να κατακρημνισθούν, κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν πέσει.  Βγήκε αδειοδότηση, 32.000€ ο μώλος που πέφτουν τα ημερόπλοια.  Ακόμα και εκεί που πέφτει το ferry boat, ακριβώς από κάτω είναι σπηλαιωμένο.  Κατά μήκος του Φισκάρδου, σε όλες τις παραλίες έχει διεισδύσει η θάλασσα και είναι όλες έτοιμες να πέσουν.  Την 1η Αυγούστου που αποχώρησα έστειλα την επιστολή και του είπα ότι είναι έτοιμο για δημοπράτηση.  Δυστυχώς το ξέχασαν, το θυμήθηκαν τώρα, αποτέλεσμα είναι, λέει, να το πάνε για του χρόνου.  Του χρόνου μπορεί να μην υπάρχουν μώλοι στο Φισκάρδο.

Επισκέφθηκα με τη Γενική Γραμματέα Τουριστικών Λιμένων δύο φορές το Φισκάρδο, εμίλησα ότι το Φισκάρδο είναι το πόσιμο, είναι πηγή ζωής για την Κεφαλλονιά και για το 1/4 και πρέπει να ζήσει γιατί η ανάπτυξη έρχεται από τη θάλασσα και όχι από τη στεριά.  Αλλά κάποιοι επέμεναν ότι οι ψήφοι του Φισκάρδου είναι 65, «Άντε να πάρουμε την επόμενη 75» έλεγε ο διοικών το Δήμο, καθ’ ομολογίαν του.

 

 

Σχόλιο

  1. Φίλοι Φισκαρδιώτες, θα σας δίναμε από τον δρόμο των Λεγατάτων λίγο τσιμέντο, αλλά ο Τζωρτζάτος το έδωσε με έκπτωση 22% και δεν βγαίνει. Αν όμως το έδινε με έκπτωση 2% όπως του έλεγε το Μέγαρο, θα είχαμε 20% περιθώριο να στείλουμε και σε σας λίγο τσιμέντο…..να σας βουλώσουμε την τρύπα και με το περίσσευμα όλο και κάποια άλλη τρύπα σε τσέπη, σε λιμάνι, σε ποτάμι….θα βουλωνόταν !!!!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο