Με μια εμφάνιση βγαλμένη από τελικούς NBA, οι «Διάσημοι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διαλύσουν τους «Μαχητές» στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ο αγώνας που έκρινε την ασυλία πήγαινε γάντι με τις δυνατότητες των Διάσημων. Απαιτούσε πρωτίστως δύναμη και σχεδόν τίποτε άλλο. Ίσως και λίγο μυαλό, ώστε να καταλαβαίνει κανείς πώς πρέπει να βάλει σωστά όλη τη δύναμη τους σώματός του, στη δοκό της ώθησης και όχι μόνο τα χέρια του, όπως έκανε ανεξήγητα ο Χρανιώτης, που έδινε την εντύπωση ότι περισσότερο κρεμόταν παρά έσπρωχνε!

Ο πολίστας Κώστας Κοκκινάκης θυμίζοντας… Λεμπρόν Τζέιμς στο τρανζίσιον, διέλυσε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και χάρισε μια εύκολη νίκη στην ομάδα.

 Σε μεγάλη φόρμα και ο Ντάνος, πήρε τη μεγάλη εκδίκηση για το 10-1 που είχαν κάνει ο «Μαχητές» στην ομάδα του.

Το τελικό σκορ είναι ενδεικτικό: 10-1 υπέρ των Διάσημων. Σημειώθηκαν δε και τρεις ισοπαλίες, καθώς οι κανόνες προέβλεπαν ότι εάν δεν υπήρχε νικητής μέσα σε τρία λεπτά, τότε το ματς έληγε χωρίς βαθμό. Διαφορετικά θα τους κοιτάγαμε ακόμη να σπρώχνουν.

Τη μοναδική νίκη τους οι Μαχητές την έκαναν με τη Σάρα σε βάρος της Λάουρας. Η οποία Λάουρα έχει αστείρευτη ικανότητα στο να εφευρίσκει δικαιολογίες για τις ήττες της. Χθες την πονούσε η μέση! Αύριο μπορεί να είναι ο ανάδρομος Ερμής και μεθαύριο ποιος ξέρει.

Οι προτεινόμενοι και το συμβούλιο

Πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας με έξι ψήφους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ψήφισαν με την ατομική τους ασυλία την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Ορέστη Τσανγκ αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ:http://www.eleftherostypos.gr/

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο