Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατάθεσή της πρώην βοηθού του Μπιλ Κόσμπι Κέλι Τζόνσον, πρώτη μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη κατά του ηθοποιού για την υπόθεση κακοποίησης της Άντρεα Κόνσταντ. 

Η Τζόνσον ξέσπασε σε λυγμούς όταν διηγήθηκε όσα συνέβησαν εις βάρος της σε ένα ξενοδοχείο του Μπελ Ερ το 1996.

Η γυναίκα εργαζόταν ως βοηθός του ατζέντη του ηθοποιού, όταν εκείνος την είχε προσκαλέσει σε γέυμα. Τα πράγματα από την αρχή φάνηκε πως παίρνουν άσχημη τροπή: Το γεύμα ήταν σε ένα μπάνγκαλοου που είχε νοικιάσει ο Κόσμπι, ενώ όταν της άνοιξε την πόρτα, φορούσε μόνο τη ρόμπα του και παντόφλες. Της πρόσφερε κρασί, το οποίο όμως εκείνη αρνήθηκε. «Μου φαίνεται πως πρέπει να χαλαρώσεις», της είπε κάποια στιγμή, ενώ εκείνη ένιωθε όλο και πιο άβολα και της πρόσφερε ένα άσπρο χάπι. Με πίεσε υπερβολικά να το πάρω, είπε η γυναίκα και αποφάσισα να προσποιηθώ πως το κατάπια, αλλά να το κρατήσω στο στόμα μου. Αμέσως μετά όμως ο Κόσμπι της πρόσφερε κρασί και της είπε: «Άνοιξε το στόμα σου. Σήκωσε τη γλώσσα σου». Το έκανα και το χάπι ήταν εκεί, οπότε το κατάπια και σύντομα ένιωσα ζάλη.

Αμέσως μετά πήγα στο μπάνιο να συνέλθω, είπε η γυναίκα κι εκεί είδα πάρα πολλά μπουκάλια χάπια. Προσπάθησε να διαβάσει τι έγραφαν οι ετικέτες, αλλά τα γράμματα της φαινόντουσαν θολά. Το επόμενο πράγμα που θυμάται όταν συνήλθε είναι να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, με το φουστάνι της ανασηκωμένο, το στήθος εκτεθειμένο και τον Κόσμπι πίσω της να βαριανασαίνει. Κλαίγοντας είπε πως της έβαλε στο χέρι λοσιόν από ένα μπουκάλι που είχε εκεί και την ανάγκασε να του πιάσει το πέος.

«Τον θυμάμαι να στέκεται στο πλάι του κρεβατιού με τις παντόφλες του στο πάτωμα και να αναρωτιέμαι γιατί κοιτούσα τις παντόφλες του. Ήθελα να τραβήξω το φουστάνι μου. Ένιωθα φόβο και αδυναμία», είπε η γυναίκα.

http://www.pronews.gr

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο