Μπορεί να σας φανεί πρωινό ανέκδοτο αλλά δεν είναι.. Η παραλία «Μεγάλη Αμμος» στις Μηνιές ήταν μια από αυτές που το Υπουργείο Οικονομικών έβαλε σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό. Η τιμή που «κτυπήθηκε»  κόβει την ανάσα, τόσο που λες «δεν μπορεί, μάλλον κόκκους χρυσού έχει η παραλία και όχι άμμο»..

Με συνοπτικές διαδικασίες, μαθαίνουμε, με τρείς προσφορές 25.000 , 82.000 και τέλος 99.000 ευρώ , η παραλία μισθώθηκε για τη φετινή σεζόν.  Το όνομα του επιχειρηματία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για τον ίδιο επιχειρηματία που «κτύπησε» και μίσθωσε τα «Σκαλάκια» στον Μακρύ Γιαλό έναντι 100.300 ευρώ.  Και, όχι, όχι, δεν είναι αυτός που νομίζετε.. ούτε ο άλλος.. Είναι ένα νέο όνομα που επέστρεψε στο νησί για να κάνει, φαίνεται, μεγάλες τουριστικές επενδύσεις..

Εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που γνώρισε η Ελλάδα, και ενόσω η Κεφαλονιά έχει τουρισμό οικονομικής τάξης κάτω του μετρίου, και παρά το ότι έχουμε να δούμε Ελληνες τουρίστες απο το 2009,   επενδυτές ρισκάρουν 100.000 ευρώ  για  μια παραλία ολίγων τετραγωνικών ,για χρονικό διάστημα εργασιών δυόμιση μηνών.

Από σήμερα λοιπόν  η «Μεγάλη Αμμος» μετονομάζεται σε «Χρυσή Άμμος» και τα “Σκαλάκια” , “Χρυσός Γιαλός”. Ε, μα!

 

SHARE

2 Σχόλια

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο