Οριστικά τέλος το Eurosport από την CosmoteTv..απογοήτευση στους συνδρομητές

Η Cosmote Tv ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας της με την Discovery Networks  με συνέπεια από την 1η Οκτωβρίου να μην προβάλλονται πλέον τα κανάλια Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, IDX HD, Animal Planet HD , TLC και φυσικά το Eurosport 1 και 2.

Μάλιστα το Eurosport στη επίσημη σελίδα του στο Facebook αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι,
με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η Cosmote αποφάσισε να σταματήσει τα κανάλια μας από την πλατφόρμα της. Αυτό σημαίνει ότι, τα Eurosport 1 και Eurosport 2 δεν θα είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές της. Βέβαια, και τα δύο κανάλια είναι κανονικά διαθέσιμα στη Nova προσφέροντάς σας τις καλύτερες περιγραφές στα ελληνικά, για κάποια από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κόσμου, μεταξύ των οποίων και οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018.

Η μη προβολή των παραπάνω καναλιών μέσα από την πλατφόρμα της Cosmote Tv έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων των συνδρομητών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κάνουν λόγο για απαράδεκτη ενέργεια και υποβάθμιση του τηλεοπτικού προιόντος με πολλούς να αναφέρουν ότι σκοπεύουν να διακόψουν ή να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο τους.

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο