4χρονη καρκινοπαθής παντρεύεται τον αγαπημένο της νοσοκόμο

Η 4χρονη Abby Sayles, ασθενής με καρκίνο στο Κέντρο Μελωδιών στο Κέντρο Υγείας του Albany στη Νέα Υόρκη, είχε μόνο μία επιθυμία, ενώ αγωνίστηκε για τη ζωή της: ήθελε να παντρευτεί ,τον παιδικό της έρωτα και  αγαπημένο της νοσοκόμο , Μάτ Χίλλινγκ.

Μόλις ο Hickling έμαθε την επιθυμία της Abby , αυτός και οι συνάδελφοι του ξεκίνησαν να προγραμματίζουν το γάμο , ώστε το μικρό κοριτσάκι να μπορέσει να σβήσει ένα είδος από τη λίστα επιθυμιών της.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, όλοι συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομειακό δωμάτιο του προσχολικού για να γιορτάσουν την αξιολάτρευτη ένωση με μια τελετή που περιλάμβανε λουλούδια δωρεά από έναν τοπικό ανθοκόμο, ένα κέικ και ένα αυτοκίνητο παιχνιδιών που έγραφαν «Just Married», το οποίο έλαβε η Abby για να πάει μια βόλτα .

Loading…

Η Abby, η οποία αγωνίζεται στην Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία προ-Β, είχε όλη την προσοχή σε αυτήν καθώς περπατούσε πάνω από ροδοπέταλα για να ανταλλάσσει δαχτυλίδια με το Hickling.

Ευτυχώς για εμάς, το γεμάτο ζωντάνια γεγονός καταγράφηκε σε κάμερα από μία από τις νοσοκόμες και ο Χίλινγκ μοιράστηκε στο Facebook  φωτογραφίες από τη μεγάλη μέρα. Ο Hickling μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από τον ίδιο και την Abby που ποζάρανε  για φωτογραφίες μετά την τελετή μαζί με τη λεζάντα «Η ασθενής μας με ρώτησε να με παντρευτεί», έγραψε. «Δεν δίστασα να πω ναι, πήρα μια τεράστια αγκαλιά και σφραγίσαμε τη συμφωνία με δαχτυλίδια γλειφιτζούρια στα  δάχτυλά μας!»

Ο Χίλινγκ έφτασε ντυμένος σε ένα σμόκιν με μπουτονιέρα, ενώ η ντροπαλή  νύφη φόραγε  ένα λευκό φόρεμα, μαύρες γκέτες, ένα πέπλο κεφαλής και είχε  ένα μπουκέτο με ροζ και μοβ λουλούδια. Μερικοί από το προσωπικό ήταν παράνυφοι , ενώ άλλοι πήραν το ρόλο των φωτογράφων και των κάμεραμαν.

«Αυτή η μέρα ελπίζουμε να είναι από αυτές που η ασθενής μας και η οικογένειά της θα  μπορεί πάντα να κοιτάζει  και να χαμογελάει όταν οι ημέρες είναι δύσκολες! Ξέρω ότι εγώ θα το κάνω! «.

Η μητέρα της Abby μοιράστηκε στο Facebook τα συναισθήματα τα δικά της και της κόρης της  για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

«Όπως είμαι σίγουρη , ότι θα είδατε, η Abby παντρεύτηκε τον Matt σήμερα,» «Γνωρίζω τους ανθρώπους στο  Melodies Center και γνωρίζω τη δημιουργικότητα τους και το ενδιαφέρον τους αλλά δεν περίμενα ποτέ όλα αυτά. Η απάντηση της Abby ήταν …’Αυτή είναι η καλύτερη μέρα που είχα ποτέ!’ Νοιώθουμε και οι δύο δέος από τη σημερινή επίσκεψη και το γέλιο μας έχει φτάσει στα αυτιά.»

Η μητέρα τους ευχαρίστησε όλους όσους αναμίχθηκαν για να κάνουν πραγματικότητα την ευχή της κόρης της. Ειδικά το νοσοκόμο  Hickling.

«Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή μας,» δήλωσε.

15 μήνες μετά το γάμο η  Abby ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της και έκαναν ακόμα ένα πάρτι «καλύτερης μέρας» με τους στενούς φίλους και συγγενείς και φυσικά το νοσοκόμο Hickling.

Αφού ανέκτησε τη δύναμη της η  Abby είχε την ευκαιρία να χορέψει τον πρώτο της χορό με τον Hickling σε ένα συμβάν για την αύξηση της ευαισθητοποίησης για τον παιδιατρικό καρκίνο.

Ανεκτίμητο !

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΦΩΤΕΙΝΗ ΘΕΟΦΩΡΙΔΗ

SOURCEhttp://newsone.gr/
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο