Αστυνομικός «Σούπερμαν» συγκράτησε με τα χέρια του όχημα από πτώση από γέφυρα

Πραγματικός ήρωας είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας που θα ακολουθήσει. Ένας αστυνομικός κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει οδηγό βαν που είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημά του, το οποίο κινδύνευε να πέσει από γέφυρα.

Ο Μάρτιν Ουίλις ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Βρετανίας και είδε το όχημα να κινδυνεύει να πέσει από τη γέφυρα.

Ο αστυνομικός «Σούπερμαν», όπως τον ονόμασαν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει είναι να κρατήσει το όχημα με τα χέρια του ώστε να εμποδίσει την πτώση, η οποία θα ήταν μοιραία για τον οδηγό.

Με ανάρτησή του στο twitter ο αστυνομικός εξέφρασε την ανακούφισή του όταν είδε τα υπόλοιπα μέλη των σωστικών συνεργείων να φτάνουν στο σημείο και περιέγραψε αναλυτικά το τι έζησε.

«Πρώτος στο σημείο σύγκρουσης και είδα ένα όχημα να ισορροπεί στην άκρη μιας γέφυρας, με τον οδηγό παγιδευμένο. Αφού κρατούσα το όχημα για να σταματήσει να κουνιέται από τον αέρα, δεν μπορώ να περιγράψω την ανακούφισή μου όταν έφτασε η πυροσβεστική».

Μετά τον απεγκλωβισμό του ο οδηγός του βαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά όχι επικίνδυνη για τη ζωή του κατάσταση.

SOURCEwww.cnn.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο