Κύπρια βγάζει χιλιάδες πουλώντας μητρικό γάλα

Ένα άκρο επικερδές τρόπο βρήκε μια 24χρονη από την Κύπρο για να βγάζει χρήματα. Σύμφωνα με την Daily Mail η νεαρή κοπέλα το τελευταίο διάστημα «θησαυρίζει» πουλώντας το μητρικό της γάλα διαδικτυακά σε μποντιμπιλντεράδες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ραφαέλα Λάμπρου, αφού γέννησε τον γιο της Άγγελο πριν από εφτά μήνες, σύντομα διαπίστωσε ότι το γάλα που παρήγαγε ήταν τόσο πολύ, που δεν είχε αρκετό χώρο για να το αποθηκεύει.  Αρχικά όπως εξηγεί δώριζε το γάλα της σε γυναίκες που είχαν προβλήματα με τον θηλασμό.

Ακολούθως , αφού διαπίστωσε ότι υπήρχε ενδιαφέρον από άντρες για το μητρικό γαλά , είτε ως «super food» στο πλαίσιο του χτισίματος μυών είτε για φετιχιστικούς λόγους, άρχισε να διαφημίζει και να πουλά το γάλα της μέσω του διαδικτύου σε αγνώστους.  Μέχρι στιγμής έχει ήδη βγάλει γύρω στις 4.5 χιλιάδες αγγλικές λίρες, δηλαδή πάνω από 5.000 ευρώ, διαθέτοντας στην αγορά γύρω στα 500 λίτρα γάλα.

«Αρχικά ήταν περίεργο να δίνω το γάλα μου σε έναν τύπο με φετίχ, αλλά από τη στιγμή που του φτάνει αυτό και δεν μου ζητά να του δείξω κάποιο σημείο του σώματός μου, δεν με πειράζει καθόλου. Ειμαι ανοιχτόμυαλη», αναφέρει η νεαρή.

Σήμερα η Ραφαέλα, η οποία ζει με τον σύζυγό της Αλέξη και τα δύο τους παιδιά, εξασφαλίζει ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα οικογενειακά τους έσοδα. Αρχικά είχε φτιάξει μια ομάδα στο Facebook, πλέον όμως διαφημίζει το γάλα της σε ιστότοπο και δέχεται παραγγελίες.

Πηγή: philenews

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο