Για τον ερχομό στην Κεφαλονιά της διάσημης αλυσίδας IREPAIR σας έχουμε ήδη ενημερώσει. (κάνε κλικ εδώ). Το Αργοστόλι είναι ήδη στην αλυσίδα των  26+ συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα πήγαμε στο IREPAIR για ρεπορτάζ αγοράς σε αξεσουάρ και gadgetάκια για τα κινητά. Ο Ανδρέας και ο Λωρενς ευγενικοί, υπομονετικοί και πρόθυμοι μας έδειξαν και μας εξήγησαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που επιλέξαμε.

Ακούστε τους:

Τα προϊόντα που διαλέξαμε σήμερα, απο τα δεκάδες είδη που προσφέρει το κατάστημα είναι :

Τα ακουστικά που γίνονται.. βραχιόλι!


Τα χειροποίητα ακουστικά! Τη θήκη του κινητού με ..καθρεφτάκι.. , την αδιάβροχη θήκη για τη παραλία και τις βουτιές. Τα μαγνητικά καλωδία Micro USB και lighting, τα καλώδια 2 σε 1, το μπρελοκ για τα κλειδιά ή την τσάντα με ενσωματωμένο καλώδιο φόρτισης, το μεγάφωνο που συνδέεται με το κινητό και ακούει όλη η παρέα μουσική …

iREPAIR – και το κινητό σας πολλαπλασιάζει τη χρηστικότητά του, λειτουργεί με ασφάλεια και γίνεται ένα μοναδικό εργαλείο για τη δουλειά σας αλλά και τις προσωπικές σας δραστηριότητες.

Εννοείται βέβαια ότι όλα τα γκατζετάκια είναι KAI ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους σας!

Και κάτι σημαντικό! 
Το κατάστημα έχει συνεχές ωράριο!! Δεν κλείνει το μεσημέρι και αυτό  μας βολεύει όλους πολύ!

Ο Ανδρέας και ο Λωρενς είναι εκεί για την εξυπηρέτησή σας, για τις αγορές σας αλλά και για τυχόν επισκευές και αναβαθμίσεις σε κινητά, υπολογιστές και tablets.

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο