ΝΟΡΒΗΓΙΑ προς νέους : «Μην κάνετε σεξ στις διασταυρώσεις των δρόμων»

Όσο κι αν ξέρουμε ότι οι έφηβοι ξεσαλώνουν όταν κάνουν τις πρώτες τους διακοπές μακριά από τους γονείς τους, η Νορβηγία κερδίζει το βραβείο πρωτοτυπίας. Χορός, μέθη και έξαλλο ντύσιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα για πολλούς (τους βλέπουμε, άλλωστε, και στα ελληνικά νησιά), αλλά οι Νορβηγοί έχουν και μια ακόμη συνήθεια: το σεξ στις νησίδες στις διασταυρώσεις των δρόμων.

Απ′ ότι φαίνεται μάλιστα, είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε η κυβέρνηση της Νορβηγίας αναγκάστηκε να κάνει μια επίσημη δήλωση – όχι τόσο για να προειδοποιήσει για τους κινδύνους, όσο να ζητήσει ευγενικά και όμορφα από τους έφηβους της χώρας να μην επιδίδονται σε «στροβιλιστό» σεξ. Σύμφωνα με το Reuters, ο Terje Moe Gustavsen της Διακυβέρνησης Δημόσιων Δρόμων, είπε ξεκάθαρα: «Όχι σεξ στις νησίδες στις διασταυρώσεις».

Jutta Klee via Getty Images

Πιο αναλυτικά, η δήλωσή του έλεγε το εξής:

«Όλοι κατανοούν ότι το να είσαι πάνω ή γύρω από μια κυκλική διασταύρωση ενέχει κινδύνους στην οδήγηση. Ίσως να μην είναι τόσο επικίνδυνο αν κάποιος είναι γυμνός πάνω σε μια γέφυρα, αλλά στις διασταυρώσεις οι οδηγοί μπορεί να ξαφνιαστούν και να ξεχάσουν εντελώς ότι οδηγούν».

SOURCEhttp://www.huffingtonpost.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο