Αποτελεί  κοινό  μυστικό ότι το Μέγαρο  εξ  αιτίας της αποτυχημένης πολιτικής παρουσίας της ΝΟΔΕ που επιβεβαιώνεται  από το γεγονός ότι ουδέποτε  συνεδρίασε το  συμβούλιο της με ευθύνη του προέδρου της , οδήγησε τους υποστηρικτές τους στην απόρριψη  της πιθανότητας να διεκδικήσει ο κ. Κατσιγιάννης εκ νέου  τη θέση  του Προέδρου της ΝΟΔΕ.

Με αυτό το  δεδομένο και με προσωπική του ευθύνη  ο Δήμαρχος είχε αναλάβει πρωτοβουλία κι είχε  έρθει σε επαφή με πλείστα  στελέχη της τοπικής Νέας δημοκρατίας για να εξευρεθεί  ο διάδοχος του κ. Κατσιγιάννη.

Είναι επίσης γνωστό και αδιαμφισβήτητο  ότι  η κ. Γρουζή με τη συναίνεση των περισσοτέρων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και  κυρίως του Δήμαρχου απεδέχθη  να ηγηθεί νέας  ενωτικής  προσπάθειας στη Νέα  Δημοκρατία αφού είχε τη διαβεβαίωση απ όλες τις πλευρές και του κ. Δημάρχου ότι θα ήταν η μοναδική υποψήφια για τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ,   προκειμένου να αποφευχθούν η πόλωση και η αντιπαλότητα του παρελθόντος.

Είναι  επίσης αναμφισβήτητο ότι η κ. Γρουζή  μέχρι και την κατάθεση της υποψηφιότητας της είχε την κατηγορηματική διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι θα τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και η ΝΟΔΕ θα προχωρούσε σε εκλογή των νέων  οργάνων με μοναδική υποψήφια την ίδια.

Με την κατάθεση όμως άλλης υποψηφιότητας,  για την κ. Γρουζή ήταν μονόδρομος να μη συμμετάσχει  σε μια εκλογική αναμέτρηση που θα είχε ως αποτέλεσμα την εσωστρέφεια και την εσωκομματική αντιπαλότητα.

Ο κ. Παρίσης  για ακόμη  μια φορά  επέλεξε την παρέα του, και όχι τη Νέα Δημοκρατία η οποία τον έκανε  βουλευτή και Δήμαρχο.

Τραγική κατάσταση  που οδηγείται η ΝΟΔΕ στη  Κεφαλλονιά από τις φατρείες που υπάρχουν δίπλα στο Δήμαρχο επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ενώ στην τοπική Αργοστολίου ενεργοποιήθηκαν τόσα μέλη δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον ελάχιστο αριθμό υποψηφίων  καθώς επίσης και η κ. Μαρκέτου  Ιωάννα , πρόεδρος τοπικής Αργοστολίου, δεν έθεσε  εκ νέου  υποψηφιότητα.

Για άλλη μια φορά ο εμπαιγμός του κ. Παρίση συνεπικουρούμενος από τους στενούς του συνεργάτες καταφέρνει στη τοπική Νέα Δημοκρατία το απόλυτο μπάχαλο και τη διάλυση κυριολεκτικά της οργάνωσης και μετά ωρύεται και ορκίζεται ότι  δεν έχει ευθύνη γι αυτό που έχει πετύχει.

Σήμερα αντί να μιλάμε για το μέλλον της παράταξής μας με γλώσσα των κοινών αξιών και αρχών με όραμα  για την επόμενη μέρα, ξαναζούμε το απόλυτο τίποτε του κ. Κατσιγιάννη που ακόμα προσπαθεί να φέρει τη Ντόρα Μπακογιάννη  για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας.

Κύριε Παρίση,

η Νέα Δημοκρατία  δεν κινδυνεύει απ’ αυτούς που  λένε την αλήθεια  και τους αγωνιστές της , αλλά  απ’ αυτούς που προδίδουν το αίσθημα και την εμπιστοσύνη των Νεοδημοκρατών.  Εχετε γίνει εφιάλτης  για τη τοπική Νέα δημοκρατία προκειμένου  κάποιοι από την παρέα σας να αποκτήσουν αξιώματα ή υποψηφιότητα σε βάρος της παράταξής μας, σε βάρος της εσωκομματικής δημοκρατίας.

Κύριε Παρίση, Φθάνει! Εως εδω ! Η ανοχή μας τελείωσε!

Ο Γαλάζιος Ιππότης

SHARE

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο