Καθαριότητα λιμένος Σάμης με καρέτο! Αυτή η πρωτοβουλία κέρδισε τα «συγχαρητήρια» των Επιθεωρητών Διαφθοράς??

Και ενώ  οι πέντε Επιθεωρητές του Σώματος  Πάταξης της Διαφθοράς βρίσκονται ακόμα στην Κεφαλονιά συλλέγοντας στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και των Νομικών τουπροσώπων , ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχoνάς, γεμάτος χαρά , ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι δέχτηκε τα συγχαρητήρια των Επιθεωρητών για το έργο του!

Συμμετέχοντας και εμείς οι Σαμικοί στον ενθουσιασμό του, σας παρουσιάζουμε σήμερα ένα από τα έργα και τις πρωτοβουλίες του Λιμενικού Ταμείου στη Σάμη, το οποίο θα πρέπει να άφησε άναυδους και τους πέντε «Αδιάφθορους» για τη μαγκιά του!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..

  1. Η εξαφάνιση των κάδων

Στο λιμάνι της Σάμης (εντός του χώρου) υπήρχαν τρεις κάδοι σκουπιδιών.  Τον Μάρτη οι κάδοι έγιναν δυο και όπως άρχισε η σεζόν έγιναν ένας και εδώ και λίγες μέρες πάει και ο ένας.. Χάθηκαν οι κάδοι!! O μόνος αρμόδιος να δώσει την εντολή μετακίνησης ή και εξαφάνισης κάδων είναι ο αντιδήμαρχος κάθε περιοχής, στην εν λόγω περιοχή αντιδήμαρχος είναι στα χαρτιά και κατά το νόμο ο αναπληρωτής δημάρχου κλπ κλπ Διονύσης Λυκούδης.  Πάνε λοιπόν οι κάδοι! Πάπαλα!

Δυο κάδοι
Ενας κάδος
κανενας κάδος (την ημέρα πένθους )

Και γενάτε το ερώτημα: Που θα πετάνε τα σκουπίδια τους τα μικρά και μεγάλα κοτεράκια που δένουν στο λιμάνι της Σάμης;

Και τότε ήρθε η λύση! Αυτή η λύση που -ως φαίνεται- κέρδισε τα συγχαρητήρια   των «Αδιάφθορων», τόσο που οι άνθρωποι βγάλανε το πόρισμα μπρι καν επιστρέψουν στην υπηρεσία τους.

2. Η εμφάνιση του καρέτου

Εμφανίστηκε που λετε προ ημερών στο λιμάνι της Σάμης ένα ΙΧ να σέρνει ένα καρέτο!Το καρέτο χωρίς αριθμό άδειας.

3. Η εμφάνιση του.. εισπράκτορα

Το ΙΧ οδηγεί νεαρός με μούσι που φοράει κιτρινο τζάκετ ασφαλείας..  Τι κάνει ο νεαρός; Πηγαίνει στα κοτεράκια και μαζεύει τα σκουπίδια έναντι αμοιβής.  Και πάει και έρχεται μέρες τώρα!  Πρόκειται για μια υπηρεσία που ούτε η μαρίνα τση Κροατίας δεν έχει. Την  έχουμε όμως εμείς οι Σαμικοί..

4. Και η ..”εξαφάνιση” της νομιμότητας;;;

Δεν υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ καμία σύμβαση είτε απευθείας ανάθεσης είτε διαγωνισμού μεταξυ του Λιμενικού Ταμείου με τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ για συλλογή και ΕΜΠΟΡΙΑ συλλογής σκουπιδιών .

Στις 07/05/2018 ο καινοτόμος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξης Μοσχονάς, υπογράφει σύμβαση απευθείας ανάθεσης (βεβαίως βεβαίως) με επαγγελματία για τα παρακάτω και ΜΟΝΟ καθήκοντα . Εκ της συμβάσεως δεν φαίνεται να επιτρέπεται στον επιχειρηματία να αναθέσει σε βοηθό μέρος των καθηκόντων του ή νεα καθήκοντα τα οποία δεν προβλέπονται στη σύμβαση.

Ποιος έδωσε εντολή σε αυτόν τον εργαζόμενο ο οποίος εμφανίζεται στις φωτογραφίες να μαζεύει σκουπίδια και να εισπράττει χρήματα από τα κότερα? Ποιός τον πληρώνει τον άνθρωπο και ποιός τον έχει ασφαλίσει;

Μπορεί να υπάρχει σύμβαση η οποία να μην έχει αναρτηθει ακόμα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ λόγω φόρτου εργασίας εξ αιτίας τόσων έργων!  Εμείς όμως που γκουαρντάρουμε αυτες τις εργασίες εχουμε διαπιστώσει ότι ο νεαρός εισπράττει χρήματα αλλά αποδείξεις δεν δίνει! Αν και παλαβοί και αγράμματοι θωρούμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γραφτεί σε κανένα χαρτί.. Επιθεωρητές δεν είμαστε, παλαβοί είμαστε που εχουμε στουπίρει με τα συμβάντα..

Και το άλλο το καταπληκτικό, το άξιο συγχαρητηρίων το μάθατε; Ο άγνωστος κύριος με το καρέτο,  πηγαίνει τα σκουπίδια στους «εξαφανισμένους κάδους» που έχουν μεταφερθεί αλλού και τα πετάει ..δίπλα τους!! Εξω από τους κάδους!  Γιατί βιάζεται και πρέπει να προκάμει να γυρίσει να εισπράξει..

Με υπερηφάνεια λοιπόν σας αποκαλύπτουμε ένα από τα μεγάλα έργα του Λιμενικού Ταμείου που κέρδισαν τα συγχαρητήρια των επιθεωρητών Διαφθοράς και μας κάμανε τόσο , μα τόσο περήφανους εμάς τσου Σαμικούς!

Σαμικοί του Λιμανιού

ΥΓ  Το περιστατικό έχει καταγγελθεί ΕΠΩΝΥΜΑ σε αρμόδια αρχή.

SHARE

Σχόλιο

  1. Η μεγάλη πλάκα ειναι οτι ο συγκεκριμμενος βριζει κιολας οποιον δει με κινητο να φωτογραφιζει γιατι φαινεται ειναι παρανομος κ ενοχλειτε αλλα το λιμεναρχειο παρ ολο που εχει ενημερωθει κωφευει,δεν τον βλεπει.Ουτε βεβαια του ζηταει χαρτια οπως οριζει ο νομος κ οι συμβασεις τον αφηνει ανενοχλητο να συνεχιζει το θεαρεστο εργο του..Μηπως ειναι αορατος.Σας στελνω κ αποδεικτικα οσων γραφω.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο