Με αφορμή τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου σχετικά με την αντιθεσμική παρουσία της υποψ. Περιφερειάρχης της ΝΔ Ρόδης Κράτσα στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου και την επίσης αντιθεσμική ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη του Αγίου από το….Δημαρχείο έχει γίνει «της κακομοίρας» και στο facebook.

Πολλά και ενδιαφέροντα τα σχόλια που ακολούθησαν !

Μεταξύ αυτων των σχολίων, ανίχνευσα ,ως αδέσποτο που είμαι, ένα διάλογο του προέδρου της ΚΕΔΗΚΕ k. Άγγελου Κωνσταντάκη με την Ελίζα Νικολαϊδου και τον Κώστα Πρέντζα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι οι επικές δηλώσεις Κωνσταντάκη !

Καταρχήν προσπάθησε ….να διαψεύσει τον Περιφερειάρχη για όσα λέει,  ισχυριζόμενος:   «Καμία σχέση με τα γεγονότα η δημοτική αρχή» !

Όμως τον περιέλαβε η Ελίζα Νικολαϊδου και τον έκανε (με συγκεκριμένα στοιχεία) ….. «με τα κρεμμυδάκια» !!!

Ο k. Κωνσταντάκης λοιπόν σαν απάντηση πετάει το αμίμητο, το επικό, το ανεπανάληπτο….. «η δημοτική αρχή δεν έχει κομματικά κριτήρια γι αυτο ανήκουμε σε αυτήν» !!!!!!!!!!!!!

Οπότε μπαίνει στη συζήτηση ο Κώστας Πρέντζας και κάνει τον Κωνσταντάκη «να μην ξέρει που να κρυφτεί» ….υπό κανονικές συνθήκες !

Αμ δε !

Ο κ.Κωνσταντάκης επανέρχεται, δείχνοντας μάλιστα και…..παρεξηγημένος, σαν να δείχνει πως δεν κατά λαβαίνει όχι μόνο τι λέει, αλλά και κυρίως ότι το λέει σε δημόσια θέα, οπότε και κάνει την τελική δήλωση, δίνοντας και τη χαριστική βολή: «ρε φιλαρακι τι δε κατάλαβες; είμαι ξεκάθαρος στήριζω ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ!!!»

Εδεπά το ‘παθα το φαστίδιο!

Ποιος Μητσοτάκης, ποιος Μπάκης και ποια Κράτσα…. Η δημοτική αρχή Παρίση και τα στελέχη της δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΝΔ (!!!!!!) και γιαυτό γυρίζουν την πλάτη στην υποψηφία περιφερειάρχη της ΝΔ που ο αρχηγός την ανακοίνωσε μάλιστα μέσα από το Δημαρχείο της Κεφαλονιάς ως κομματικιά υποψήφια, και ψηφίζουν ….δαγκωτό Γαλιατσάτο του αντίπαλου ψηφοδέλτιου! Κατακαήμενε Κυριάκο, ούτε ο Αγιος δεν σε βοήθησε…

Εξι και κάτι μήνες μείνανε.. Θα ‘ντέξω ή θα με στείλετε απο φαστίδιο?

Ο Φαστίδιος

 

Η αρχική  δημοσιεύση του Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου

Και το πάρτι με μπροστάρη τον Αγγελο Κωνσταντάκη

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο