Σε συνέχεια της χθεσινής μας ενημέρωσης(διαβάστε εδώ) η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης απέστειλε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:

Ανακοινώνεται από την Ε.Π.Ο. η λειτουργία Σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών τριετίας UEFA A – UEFA B – UEFA C σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κεφαλληνίας-Ιθάκης. Η Σχολή θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚΙ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές που έχουν παρακολουθήσει Σχολή προπονητών της Ε.Π.Ο. μέχρι 31.12.2017 αρκεί να είναι ταμειακώς εντάξει με τον σύνδεσμο προπονητών που ανήκει ο καθένας και φυσικά προς την ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ.

Οι προπονητές αφού πρώτα καταβάλουν τα παράβολα που αναλογούν στον σύνδεσμο προπονητών στον οποίο ανήκουν, οφείλουν στη συνέχεια -μαζί με την αίτηση συμμετοχής, το αποδεικτικό είσπραξης και αντίγραφο του διπλώματος ή του πιστοποιητικού παρακολούθησης- να καταθέτουν το ποσό που αντιστοιχεί στην Ένωση που διοργανώνει τη Σχολή.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή σε αυτές είναι απαραίτητη για την έκδοση ταυτότητας τριετίας 2019-2021. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα λοιπά δικαιολογητικά θα πρέπει να προσκομιστούν στα Γραφεία της ΕΠΣΚΙ το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 26/11/2018 και ώρα 14:00’. Περισσότερες πληροφορίες δίδονται καθημερινά στο τηλέφωνο της ΕΠΣΚΙ 2671023568 (κ. Χρύσα Κοσμάτου).

Δεν αναγράφονται οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθεί….πιθανόν να υπάρχει νεότερη ενημέρωση….!!!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο