Αγαπητό πρες,

επειδή χειμώνιασε και δεν έχουμε και πολλά να κάμουμε, (δεν έχει και ελιές εφέτος) κάτι φίλοι μαζευτήκαμε και είπαμε να διασκεδάσουμε με τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ!!α! Μεγάλη εφέρευση αυτή η ΔΙΑΥΓΕΙΑ όταν δεν έχει αγώνες η NOVA.

Ως Σαμικοί ναυτικοί μπήκαμε στην Διαύγεια του Λιμενικού Ταμείου και πέσαμε σε πανηγύρι!  Ο κ. Μοσχονάς, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, αποφάσισε  επιτέλους, να απαλλάξει την παραλία της Σάμης από τους κατεστραμμένους από το  σκαθάρι φοίνικες, από τους οποίους έχει μείνει μόνο ο κορμός, όπως θα  δείτε στις φωτογραφίες  που βγάλαμε για να σας στείλουμε.

Για να καθαρίσει λοιπόν τη παραλία απο τα ήδη πεθαμένα φοινίκια, έκανε  απευθείας ανάθεση, δίνοντας για 9 φοίνικες  και  1 ήδη τάβλα , το ποσό των  3.100 ευρώ.

Σας έχουμε και την τεχνική περιγραφή του κ. Μοσχονά που θα χρειαστεί για την πληρωμή του ποσού.

Και ευτυχώς που δεν θα την στείλει στον επίτροπο, για να μήν μείνει και ο εργολάβος απλήρωτος,  γιατί τελικά φαίνεται πως ακόμα δεν έχει μάθει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αναφέρουν τον αριθμό των δέντρων, τις εργατοώρες , το ποσό  ανά ώρα  και πόσες μέρες χρειάζεται το έργο.

  3100 ευρώ για 9 φοίνικες  σημαίνει 345 ευρώ για τον κάθε φοίνικα.   Και πόσους φοίνικες  αποξηλώνεις σε μία μέρα; Τι μεροκάματα είναι αφκιά εφτού ??

Το πάμε και σε άλλους Σαμικούς και άρχισε η έρευνα..  Πες πες θυμηθήκαμε ότι: 

Στις 29/4/2018 ο κ. Μοσχονάς  έφερε , από την Αθήνα μάλιστα , εργολάβο, αφού οι ντόπιοι εργολάβοι  δεν του έφθασαν , και του ανέθεσε τις εργασίες πρόληψης και καταπολέμησης των εχθρών των φοινικοειδών στη παραλία Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης.

Στον συγκεκριμένο εργολάβο, την ίδια μέρα έκανε 2 αναθέσεις , την μία   4.950 ευρώ για την καταπολέμηση των  εχθρών των φοινικοειδών  και την άλλη 3.450 ευρώ για απεντομώσεις στα  ίδια λιμάνια.

Αν και ήταν εργασίες πρόληψης  και καταπολέμησης όπως λέει στην ανάθεσή του ο κ. Μοσχονάς, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ.

 Τόσο φάρμακο ήπιανε τα έρμα τα φοινίκια και δεν γλύτρωσε ούτε ένας;  Τι φάρμακο ήτανε εδαύτο?

Σαμικοί Κοκοφοίνικες

 

SHARE

Σχόλιο

  1. Και στη Σαλαμινα έγινε το ίδιο με το Λιμενικό Ταμείο να δίνει 9000€ + ΦΠΑ για να ψεκαστούν οι φοίνικες από το σκαθάρι και μετά από ένα χρόνο ακριβώς στον ίδιο εργολάβο 18900€+ΦΠΑ για να τους ξεριζώσει.
    Περίπου 20 φοινικες

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο