Φαρακλάτα: Νοιάζεται κανείς για το “παλιοχωριό μας”;;;

           Η χρόνια αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής  για το χωριό μας, τα Φαρακλάτα,  έχει σαν αποτέλεσμα  ,την συσσώρευση προβλημάτων  τόσο στην καθημερινότητα όσο και στην ασφάλεια των κατοίκων .

 Στη   μοναδική  υποτυπώδη Παιδική Χαρά που υπάρχει στην Δημοτική  Κοινότητα     όχι μόνο , είναι σπασμένα τα φώτα , αλλά  δεν υπάρχει η στοιχειώδης μέριμνα να μαζευτούν τα επικίνδυνα για την ζωή των μικρών  παιδιών ,  γαλιά  που περήφανα περιμένουν το θύμα τους . Λίγα μέτρα πιο πέρα έχει στηθεί η μικρή χωματερή , που καθημερινά μεγαλώνει ,δίπλα στην εκκλησία και κανείς δεν την βλέπει .                                                                                          

 Στο Νεκροταφείο του χωριού δένδρο πεσμένο από κακοκαιρία έχει καταστρέψει παρακείμενους τάφους και δεν έχει ανασυρθεί έως σήμερα . Για το τέλος αφήνω το δρόμο  για το χωριό που όλο φτιάχνεται και επισκευάζεται αλλά παραμένει το ίδιο επικίνδυνος  από τους σεισμούς του  2014και μετά.                                                                                                            

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας προφανώς δεν θα κατοικεί         στο εγκαταλελειμμένο αυτό χωριό . Δεν εξηγείται αλλιώς   .

Οι  παρακάτω   φωτογραφίες αποτυπώνουν τα λεγόμενα μου δίχως υπερβολή αλλά με πικρία και απογοήτευση .

Η δημοσιοποίηση του θέματος ελπίζω να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους και να θυμηθούν  ότι εκτός από το Νέο Αργοστόλι υπάρχει  και η Παλιοπεριφέρεια του νησιού με τα παλιοχωριά της.

                                                                Η παλιοχωριάτισσα

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο