Αντιγράφουμε απο το facebook  του George Potamianos,     του ανθρώπου που έκανε με καγιάκ τη διαδρομή Κεφαλονιά – Κωνσταντικούπολη για Φιλανθρωπικό σκοπό.

Το λοιπό.
Το πρωτο κομμάτι δόθηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου.
Είναι ένα ψυγείο επαγγελματικής χρήσης για χρηση-φύλαξη ειδικών χημικών από το μικροβιολογικό τμήμα.
Στην παραλαβή του παρευρέθησαν οι Κύριες του μικροβιολογικού και ο αρχηγός της ΕΟΔ Κεφαλονιάς, Σπύρος Μοσχόπουλος.
Το ψυγείο είναι καθαρή προσφορά του Μάκη Νεόφυτου και της Κατερίνας Μουίκη.
Αν και οι δύο αυτοί τύποι δεν ήθελαν να μαθευτεί η γενναιοδωρία τους, εγώ αποφάσισα να τους κάμω βούκινο γιατί πραγματικά το αξίζουν.
Οφείλω να ομολογήσω ότι συγκινήθηκα πραγματικά, όταν το μηχάνημα μπήκε στην πρίζα και άναψαν τα φώτα του.
Η προσφορά ξεπερνάει τα 1500€

Προσεχώς τα υπόλοιπα..

√ Kefaloniapress: Να επιβεβαιώσω τα λόγια του Γιώργου Ποταμιάνου. Κατά σύμπτωση βρισκόμασταν στο κατάστημα την ώρα της μεταφοράς του ψυγείου. Είδαμε μια αναστάτωση,  αλλά ο Μάκης ο Νεόφυτος δεν είπε κουβέντα για τη προσφορά! Περίμενε να φύγουμε για να φορτώσει! Αυτοί είναι ο Μάκης και η Κατερίνα! Κάποτε “μυστικοί βοηθοί” του Μακαριστού Δεσπότη μας Γεράσιμου Φωκά σε δωρεές για οικογένειες που ήταν σε ανάγκη.. Και έτσι συνεχίζουν.. Τα “μπράβο” ειναι πολύ φτωχά για αυτό το ζευγάρι..

 Η Κατερίνα Μουίκη και ο Μάκης Νεόφυτος

SHARE

Σχόλιο

  1. […] Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Ποταμιάνος προκειμένου να συγκεντρώσει χορηγίες για το Νοσοκομείο Αργοστολίου ταξίδεψε με το καγιάκ του από την Κεφαλονιά έως την Κωνσταντινούπολη.  Με την επιστροφή του  στο νησί μας άρχισε και η πραγματοποίηση των δωρεών προς το Νοσοκομείο. Αυτή είναι η δεύτερη , η πρώτη ήταν η δωρεά της Κατερίνας Μουίκη και Μάκη Νεόφυτου της Electronet και αφορούσε άλλο ένα μηχάνημα (δες εδώ). […]

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο