Χρόνια Πολλά στη Levante Ferries! Χρόνια Πολλά στο Fior di Levante!

Σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια,  την ημέρα της γιορτής του Αγίου Νικολάου το 2014,  έκανε το πρώτο του ταξίδι στη Ζάκυνθο ένα φέρι μποτ που παρόμοιο δεν υπήρχε στην Ελλάδα: Το υπερπολυτελές φέρι μποτ Fior di Levante !

Eνα πλοίο που πολύ σύντομα έγινε το ωραιότερο φέρι μποτ του κόσμου!

 Ένα πλοίο , δώρο του Γιώργου Θεοδόση στο νησί του , με στόχο την αναβάθμιση των ναυτιλιακών υπηρεσιών και την προσέλκυση κόσμου.

Και κατάφερε σχεδόν το αδύνατο. Το Fior di Levante να γίνει προορισμός! Να το επιλέγει ο κόσμος ανεξάρτητα από το νησί που ταξιδεύει!

Τέσσερα χρόνια πέρασαν ακριβώς σαν σήμερα από εκείνο το πρώτο ταξίδι, από εκείνο το πρώτο πλοίο. Και πόσα δεν έγιναν αυτά τα τέσσερα χρόνια!

Ο στόλος της Levante Ferries αυξήθηκε, τα λιμάνια προσέγγισης έγιναν περισσότερα καθώς σε αυτό της Ζακύνθου προστέθηκαν και τα λιμάνια της Κεφαλονιας και της Ιθάκης.   

IONIAN GROUP

Γιώργος Θεοδόσης – Στρατης Απέργης . Η αλλαγή της σημαίας στο ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Τέσσερα χρόνια με φουρτούνες και μπουνάτσες όπως είναι πάντα οι θάλασσες.

Τέσσερα χρόνια με δυσκολίες και επιτυχίες αλλά χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση από τον πρώτο στόχο : υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους επιβάτες με ασφαλή και σύγχρονα καράβια.

Καπετάνιος της Levante Ferries ο πτυχιούχος… Βυζαντινών σπουδών Γιώργος Θεοδόσης μαζί με συνεργάτες που ήταν μαζί του από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ,

Στρατής Απέργης

πρώτος των πρώτων ο Στρατής Απέργης,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ

ενώ τη «μάχη» στα λιμάνια και στα γκισέ τη δίνει καθημερινά ο Γιάννης Πυλαρινός!

Το Fior di Levante μπορεί να έχει Ζακυνθινή καταγωγή αλλά γρήγορα έγινε και το πλοίο της Κεφαλονιάς! Έγινε και για τους Κεφαλονίτες και τους επισκέπτες της Κεφαλονιάς, το πλοίο προορισμός! Το πλοίο που θαύμαζαν στις διαφημίσεις της τηλεόρασης και ήθελαν να ταξιδέψουν με αυτό.

Στα τέσσερα της χρόνια η Levante Ferries βρίσκεται στην αρχή της ακμής της καριέρας της, έτοιμη για νέες επενδύσεις, για νέα λιμάνια και προοπτικές!  

Χρόνια Πολλά στο πιο ωραίο φερι μποτ του κόσμου!

Χρόνια Πολλά στη Levante Ferries.

Υγεία και Δύναμη σε αυτούς που κρατάνε το πηδάλιο της εταιρίας , σε αυτούς που κρατάνε τα τιμόνια των καραβιών της και σε όλους όσους εργάζονται στη Levante Ferries στη στεριά και στη θάλασσα!

Η Συντακτική Ομάδα του kefaloniapress …

με την αφιερωσή μας “Ποιός θα συγκριθεί μαζί σου”..

√ Φωτογραφίες απο τα κεράσματα στα γραφεία της εταιρείας στη Ζάκυνθο

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο