Στις 4 Φεβρουαρίου 2018 στην αναμέτρηση Λίβερπουλ-Τότεναμ η φιλοξενούμενη ομάδα “έκλεψε” το βαθμό της ισοπαλίας από τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα ανύπαρκτο πέναλτυ. Για να δωθεί, όμως, αυτό το πέναλτι έπρεπε πρώτα ο διαιτητής του αγώνα, Τζον Μος, να συμβουλευτεί τον βοηθό του, καθώς δεν είχε καθαρή εικόνα από τη φάση.

Αφού, λοιπόν, ο επόπτης σιγουρεύτηκε ότι καταλογίστηκε η παράβαση, έσφιξε στιγμιαία τη γροθιά του σαν να πανηγυρίζει.

Αυτή η αντίδραση του επόπτη, πάντως, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η φάση έμοιαζε «καθαρή» έδωσε την κατάλληλη αφορμή για την ενεργοποίηση θεωριών συνωμοσιών από τους φίλους της Λίβερπουλ.

ΒΙΝΤΕΟ

Ποιοι διαιτητές του τοπικού πρωταθλήματος φάνηκε ότι έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες φορές το σχετικό βίντεο καθώς βρέθηκαν σε ανάλογους ρόλους το τελευταίο χρονικό διάστημα…???

Όχι δεν θα τα αποκαλύψουμε όλα έτσι εύκολα…..Χριστούγεννα έρχονται…….έναν αναγραμματισμό με δύο ονόματα μπορείτε να τον λύσετε….

 

Περισσότερες βοήθειες δεν θα δώσουμε…..ωστόσο για όποιον δυσκολευτεί να τα βρει μπορεί να απευθυνθεί στην διοργανώτρια αρχή…!!!

 

ΤΟ “ΠΑΡΤΥ” ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…..!!!

 

SHARE

Σχόλιο

  1. Το ποδόσφαιρό μας στο νησί και ο αθλητισμός γενικότερα δοκιμάζεται αρκετά τα τελευταία χρόνια. Ας μη δημιουργούμε εμπάθειες και ας μην αποθαρρύνουμε τα παιδιά μας απο την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο, με τέτοιου είδους και άλλα αντίστοιχα δημοσιεύματα. Εκτός αν είμαστε υπέρμαχοι της μιζέριας και πλέον αυτό μας χαρακτηρίζει σαν λαό. Θεωρώ ότι λάθη του παρελθόντος πρέπει να μας διδάσκουν και να προχωρούμε μπροστά. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την παιδεία που διαμορφώνουμε για τα παιδιά μας.

    Επίσης, αν κάποιος έχει στοιχεία τα οποία όντως επηρεάζουν τη διεξαγωγή και την ακεραιότητα των πρωταθλημάτων καλό είναι είναι να ακολουθεί επίσημα τη νομική οδό ή τις νομοτυπες διαδικασίες. Δεν μπορεί να “ταράζεται” με κίτρινου τύπου δημοσιεύματα μια ολόκληρη κοινωνία. Επιτέλους, πρέπει να φύγουμε από το παρελθόν και να ζήσουμε στην εποχή μας. Στην εποχή που τα υπόλοιπα επτάνησα και στον αθλητισμό πάνε μπροστά κι εμείς απλά κοιτάζουμε με τα ματια μας δυστυχώς καρφωμένα στη στασιμότηττα μας.

    Και κάτι ακόμα για τα ΜΜΕ στο νησί: Καλό είναι να αξιολογούνται τα παρεχόμενα προς δημοσίευση άρθρα, εκτός αν αυτά εκφράζουν το ίδιο το μέσο.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο