Μετά τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής που έγινε στις 22-23 Δεκεμβρίου δηλαδή δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα η διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει η επόμενη αγωνιστική να πραγματοποιηθεί παραμονή και ανήμερα των Θεοφανείων(5-6 Ιανουαρίου)….πραγματικά εντυπωσιακό…..και θα μπορούσε κάποιος να πει και πολύ “εμπνευσμένο“…!!!

Βιάζεται η ΕΠΣΚΙ να τελειώσει το πρωτάθλημα…..????

Δεν το γνωρίζουμε αυτό για να σας δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση……το μόνο που ξέρουμε να σας πούμε με απόλυτη βεβαιότητα….είναι ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στο τοπικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια…!!!

Αγωνιστική δράση…..γύρω στις 20-22 Δεκεμβρίου είχαμε κάποιες φόρες και στο παρελθόν…..με τη μόνη διαφορά ότι η επόμενη αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα Ιανουαρίου και σε καμία περίπτωση…….σε εορταστικό διήμερο….!!!

Θα πει κάποιος ότι άργησε να ξεκινήσει το φετινό Πρωτάθλημα και θα πρέπει να καλυφθεί το κενό…..!!!

Εδώ σε πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν περισσότερες ομάδες υπήρχε αγωνιστική δράση στις 22-23 Δεκεμβρίου αλλά η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τις 12-13 Ιανουαρίου.

Μερικά παραδείγματα:

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Α'(13 ΟΜΑΔΕΣ)

ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Α'(10 ΟΜΑΔΕΣ)….Α1′(12 ΟΜΑΔΕΣ)

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Α'(16 ΟΜΑΔΕΣ)….Α1′(14 ΟΜΑΔΕΣ)

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α'(16 ΟΜΑΔΕΣ)

Αν θα έπρεπε κάποιος να βιάζεται θα έπρεπε να ήταν αυτοί……αλλά αυτοί γνωρίζουν να διοργανώνουν αξιοπρεπής Πρωταθλήματα….!!!

Υπάρχουν και Πρωταθλήματα όπου έχουν προγραμματιστεί αγώνες για τις 5-6 Ιανουαρίου με τη μόνη διαφορά ότι η προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Δεκεμβρίου…..π.χ ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ….!!!

Προκαλεί εντύπωση ο φετινός προγραμματισμός των αγώνων για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας……αλλά εκείνο που είναι ακόμα πιο αξιοπερίεργο είναι πως είναι δυνατόν να γίνονται οι επόμενες αγωνιστικές όταν υπάρχουν ακόμα αναβληθέντα παιχνίδια….???

Θα αναρωτηθεί κανείς και πότε να γίνουν……την Πρωτοχρονιά…..!!!

Όταν επιλέγουν να προγραμματίζουν αγώνες λίγο πριν τα Χριστούγεννα….και τα Θεοφάνεια….τότε επιβάλλεται να βάλουν και τα αναβληθέντα παιχνίδια στις 2 Ιανουαρίου ακολουθώντας το παράδειγμα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ όπου για την ημέρα αυτή έχει προγραμματίσει κάποιους αγώνες….

Αν δεν το κάνουν…..τότε ο ανθρώπινος νους μπορεί να δημιουργήσει πολλά σενάρια…..!!!

Πραγματικά φέτος διαπιστώνουμε έναν προγραμματισμό του “ποδαριού“….!!!

Μετά τον ορισμό τριών αγώνων στο ίδιο γήπεδο την ίδια ημέρα με μόλις δύο αποδυτήρια οι οποίοι και τελικά αναβλήθηκαν για καλή τύχη της διοργανώτριας….ακολούθησε ο “επιλεκτικός” ορισμός των αναβληθέντων αγώνων….. ενώ τώρα σειρά έχει ο “εμπνευσμένος” προγραμματισμός της 7ης αγωνιστικής για την παραμονή….και ανήμερα των Θεοφανείων……

Γιατί άραγε βιάζετε να “τελειώσει” το Πρωτάθλημα…..η ΕΠΣΚΙ…..ορίζοντας αγωνιστική σε εορταστικό διήμερο…κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν..την ίδια ώρα που εκκρεμούν αναβληθέντες αγώνες..??

Ας ελπίσουμε το Άγιο Πνεύμα……να τους φωτίσει νωρίτερα…..

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο