Φιλική επίσκεψη  πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής (30/12) ο Γιώργος Θεοδόσης ιδιοκτήτης της “Levante Ferries” στον Δήμαρχο Πύργου.

Το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών ήταν εγκάρδιο.

Σην συνάντηση ήσαν τα δύο παιδιά του Γ. Θεοδόση και ο γιός του δημάρχου παιδίατρος Σπύρος Λιατσής, και ο εγκάρδιος φίλος και συνεργάτης του Γ. Θεοδόση Νίκος Ψάρρης

Ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής είπε ότι είναι τιμή να μας επισκέπτεται ένας πετυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που έχει ζήσει αρκετά χρόνια στο Κατάκολο και άρχισε τα πρώτα του μαθήματα στα σχολεία του Πύργου. Είναι τιμή μου, είπε ο δήμαρχος που με τιμά με την φιλία του.

Ο Γιώργος Θεοδόσης είπε ότι τον συνδέουν ζωηρές μνήμες με το Κατάκολο και τον Πύργο αφού έμεινε στο Κατάκολο πολλά χρόνια κα πήγαινε εκεί στο Δημοτικό σχολείο και στην συνέχεια στο Οικονομικό Γυμνάσιο Πύργου και το Γυμνάσιο  Αρρένων. Είναι μεγάλη μου χαρά, τόνισε, που επισκέπτομαι σήμερα με τα παιδιά μου τον Δήμο και ειδικά τον δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή.

Ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής χάρισε μιά αναμηντική πλακέτα στον Γ. Θεοδόση και στα παιδιά του αναμνηστικά του Δήμου.

Στην συνέχεα ο δήμαρχος ξενάγησε τον Γ. Θεοδόση αρχικά στο Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου και στην μετά στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρευρέθησαν όλοι οι Αντιδήμαρχοι Πύργου και ο λιμενάρχης Κατακόλου.

Επίσης παρόντες ήσαν οι επιχειρημαίες Γιάννης Τοπιτζής και Γιάννης Τσιώρης.

Πηγη|: http://www.iliaoikonomia.gr

 

SOURCEhttp://www.iliaoikonomia.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο