Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τις τελευταίες ημέρες στο νησί μας φαίνεται ότι προκάλεσαν “ανεξήγητα” προβλήματα και στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΚΙ….!!!

Ενώ κάθε Σαββατοκύριακο ανανεώνεται με τα τελικά αποτελέσματα όταν υπάρχει αγωνιστική δράση αυτό το διήμερο δεν υπήρχε καμία ενημέρωση σχετικά με τους αγώνες για την 7η αγωνιστική της Α’Κατηγορίας αλλά και για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-14.

Φαίνεται οι διαχειριστές της ιστοσελίδας πιθανόν λόγω και της εορτής των Θεοφανείων να ξεκουράζονταν………την ίδια ώρα που η Επιτροπή αγώνων είχε ορίσει επίσημους αγώνες….!!!

Πιθανόν καθώς στην υπόλοιπη Ελλάδα οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν παγώσει ποτάμια και λίμνες να είχαν πάει για ice fishing….!!!!!!!

Ένα είναι σίγουρο είναι ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με την ενημέρωση της ιστοσελίδας όπως και όφειλαν….από τη στιγμή που είχαν οριστεί αγώνες οι οποίοι και διεξήχθησαν παρά τα πολλά ευτράπελα που σημειώθηκαν….!!!

Ένα πρωτάθλημα πραγματικά σε “αυτόματο πιλότο”…..με τους αρμόδιους να ασχολούνται με άλλα πράγματα…….και σε καμία περίπτωση με τους αγώνες…που οι ίδιοι είχαν ορίσει….!!!

 

Ο πάγος που έχει σκεπάσει το τοπικό ποδόσφαιρο….δυστυχώς θα αργήσει να λιώσει….!!!

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο