Το Withings Move ECG σου κάνει… ηλεκτροκαρδιογράφημα και στοιχίζει $130

Στο περίπτερο της Withings, που ανεξαρτητοποιήθηκε από την Nokia, εκτός από το σύγχρονο πιεσόμετρο BPM Core, είδαμε από κοντά και το νέο fitness watch της εταιρείας, το Move, το οποίο όπως και το τελευταίας γενιάς Apple Watch, μπορεί και πραγματοποιεί ηλεκτροκαρδιογράφημα στον χρήστη του.

To Move μπορεί να δανείζεται στοιχεία από το ντιζάιν της σειράς Steel και επομένως να έχει την εμφάνιση ενός απλού αναλογικού ρολογιού, διαθέτει όμως πολλές έξυπνες λειτουργίες (ανιχνεύει την δραστηριότητα του χρήστη, τις συνήθειες του στον ύπνο, μετράει τα βήματα κ.ά). Το χαρακτηριστικό ωστόσο που το καθιστά ξεχωριστό, είναι ότι μπορεί να πραγματοποιήσει ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Όπως το Apple Watch Series 4, έτσι και το Withings Move ECG διαθέτει τα απαραίτητα ηλεκτρόδια. Αρκεί ο χρήστης να κρατήσει και από τις δύο πλευρές –αριστερά και δεξιά- την στεφάνη του ρολογιού με τα δάχτυλα του για 20 περίπου δευτερόλεπτα και το ρολόι, θα δείξει τα αποτελέσματα από το ηλεκτροκαρδιογράφημα στη συνοδευτική εφαρμογή Health Mate στο κινητό του χρήστη του (τα αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν επιπλέον σε αρχείο PDF για την αποστολή τους στον γιατρό σας). Να αναφέρουμε ότι όπως συμβαίνει και με τα προηγούμενα ρολόγια της εταιρείας, το Move είναι συμβατό με τα Apple Health και Google Fit.

Η συσκευή είναι water-resistant μέχρι και 50 μέτρα βάθος και η μπαταρία διαρκεί έως και ένα χρόνο. To Withings Move ECG ανακοινώθηκε ότι θα στοιχίζει $129,99 στις ΗΠΑ, ενώ το αντίστοιχο ρολόι χωρίς ECG (Electro-Cardio-Graph) θα στοιχίζει $69,95.

SOURCEwww.insomnia.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο