Με την παρούσα επιστολή, επιθυμούμε να εκφράσουμε δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Αργοστολίου, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη μητέρα μας Ελένη Χριστοφοράτου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της , από 24/12/2018 εώς και τις 28/12/2018 ημέρα στην οποία κατέληξε.

Πιο συγκεκριμένα, νιώθουμε την υποχρέωση και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους ιατρούς ΓΙΑΤΡΑΚΟ ΙΩΑΝΝΗ, ΦΙΣΦΗ ΙΩΑΝΝΗ και ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ, κυρίως για το ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης και ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, αλλά και για τον επαγγελματισμό και την επιστημονική τους κατάρτιση.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών , καθώς και του Χειρουργικού τμήματος για την ευγένεια και την εξυπηρέτησή τους.

Αντίθετα, λοιπόν, με όσα ακούγονται για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, διαπιστώσαμε την ανθρώπινη όψη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού παρά τις όποιες δυσκολίες καλούνται να αντιμετωπίσουν λόγω των ελλείψεων που επικρατούν!

Με εκτίμηση,
η οικογένεια της εκλιπούσης
ΕΛΕΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΥ

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο