Τα 6 Διακοσμητικά Trends για τα Οποία θα Μιλάνε Όλοι σε Έξι Μήνες!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι το 2019 είναι εδώ. Μαζί με τη νέα χρονιά που ήρθε έρχονται και τα νέα trends στη διακόσμηση του σπιτιού τα οποία καλό είναι να ξέρετε αν σας αρέσει να ακολουθείτε την τελευταία λέξη της μόδας.

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 6 πιο δυνατά trends που θα βλέπετε παντού σε έξι μήνες από τώρα και σας τα παρουσιάζουμε ένα-ένα.

Το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του Το πράσινο θα είναι το Νο1 χρώμα του 2019. Θα αρχίσετε να το βλέπετε παντού. Βάλτε στον χώρο σας πράσινα διακοσμητικά βελούδινα μαξιλαράκια για να τον ανανεώσετε εύκολα και οικονομικά.

trends

Το πράσινο είναι ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στα σπίτια του 2019.

Τα φυσικά υλικά Τα φυσικά υλικά όπως είναι το rattan, η γιούτα και το σιζάλ έχουν έρθει για να μείνουν. Είναι κλασικά, διαχρονικά και μπορούν να αναβαθμίσουν έναν χώρο. Προτιμήστε χαλιά, έπιπλα ή και φωτιστικά που είναι φτιαγμένα από τα παραπάνω υλικά.

trends

Βάλτε τα πιο φυσικά υλικά στον χώρο σας.

Αντικείμενα από γύψο Είναι ένα από τα πιο «δυνατά» υλικά του 2019. Τα αντικείμενα από γύψο θα κλέψουν τις εντυπώσεις και έχουν κερδίσει ήδη πάρα πολύ κόσμο που τα έχουν βάλει στα σπίτια τους. Πάρτε ένα coffee table από γύψο και βάλτε το στο σαλόνι σας. Θα το αγαπήσετε αμέσως.

trendsΈνα τραπέζι από γύψο θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Statement έργα τέχνης Τα έργα τέχνης που επιλέγετε να βάλετε στο σπίτι σας καλό είναι να είναι δυναμικά, να έχουν έντονα χρώματα και να προκαλούν αίσθηση. Γεμίστε έναν άδειο τοίχο σας με ένα μεγάλο έργο τέχνης και κάντε τη διαφορά.

trends

Ένα μεγάλο έργο τέχνης μπορεί να μεταμορφώσει έναν ολόκληρο χώρο.

Διακοσμητικά εμπνευσμένα από την αγγλική επαρχία Τα διακοσμητικά αυτά θα είναι μεγάλο trend το 2019. Ξεκινήστε από κάτι μικρό, όπως ένα διακοσμητικό ή μαξιλαράκι ή επενδύστε σε ένα πιο μεγάλο έπιπλο όπως μια καρέκλα σε τέτοιο στιλ.

trends

Η διακόσμηση των σπιτιών της αγγλικής επαρχίας είναι μεγάλη τάση.

Μια μίξη ξύλων Πολλοί θεωρούν πως το να ανακατεύουν ξύλα στη διακόσμηση του σπιτιού τους δεν είναι καθόλου της μόδας. Φέτος, όμως, αυτό το ανακάτεμα είναι μεγάλη τάση. Προσέξτε πολύ πριν συνδυάσετε διαφορετικά είδη και χρώματα ξύλου μεταξύ τους και ρωτήστε κάποιον ειδικό αν θεωρείτε ότι δεν το έχετε.

trends

Ο συνδασμός διαφόρων χρωμάτων και ειδών ξύλου είναι τάση.

SOURCEhttp://spirossoulis.com
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο