Σήμερα τρώμε Κεφαλονίτικα τσιγαρίδια

Οι παρατεταμένες βροχές μας έχουν εκνευρίσει είναι αλήθεια. Όμως δείτε και την ..γκουρμέ πλευρά του καιρού. Γιομίσανε τα χοράφια με λάχανα και οι λαχανόκηποι με κάθε λογής αρωματικά και χόρτα : σπανάκια, πράσα, σέσκλα, ραδίκια. Και οπωσδήποτε κρεμμυδάκια, καυκαλίδες, μαϊντανά αγρια καρότα και άνιθα! Ότι έχει ο κήπος σας κάνει τα Κεφαλονίτικα τσιγαρίδια. Ξεχωρίζουν για το άρωμά τους από τις καυκαλίδες.. Κάποιες οικογένειες τα κάνουν «ασπρα» με λεμονάκι στο πιάτο, κάποιες τα κοκκινίζουν με λίγη κουσέρβα σπιτικιά, άλλες ρίχνουν λίγο ρυζάκι για να πάρει τα υγρά και το κάνουν κυρίως πιάτο συνοδευόμενο με φέτα . Όπως και να τα κάνετε θα είναι αρωματικά και υπέροχα.  ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

Η συνταγή και η εκτέλεση είναι του ΔΙΟΝΥΣΗ  ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΥ

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο