Το σουλάτσο του κ. 11880 , οι ψαράδες και ο καφές με επιχειρηματίες , στο Αργοστόλι …

Δυο μέρη στο Αργοστόλι έχουμε καταλάβει ότι έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κ. 11880 Γιώργου Θεοδόση. Η βόλτα στη παραλία και το σουλάτσο στο Λιθόστρωτο στο κέντρο του Αργοστολίου.

Στο λιμάνι

Με κίνδυνο να σπάσουμε κανένα πόδι απο τις τρύπες του έργου στο γουλόστρωτο,  ακολουθήσαμε τον κ. Θεοδόση στη βόλτα του στο Αργοστόλι..  Ξεκίνησε απο τα ψαροκάικα

Το θέαμα της ημέρα στο λιμάνι ήταν το καλαμάρι – γίγας!!

Η συζήτηση όμως έγινε με δυο γνωστούς ψαράδες.  Με τον Μιχάλη Μεσσολωρά με τον οποίον μίλησαν για τον “Τουρισμό αλιείας” που με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε ο Μιχάλης.. και τον Γεράσιμο Μουρελάτο , το ψαρά που πρόσφατα έσωσε συνάδελφό του απο πνιγμό κατά τη βύθιση του καϊκιού του στα ανοικτά του Ληξουρίου. Ο κ. Θεοδόσης ειχε παρακολουθήσει την ιστορία απο το kefaloniapress και σήμερα την άκουσε απο τον ίδιο τον Γεράσιμο… 

Οι συναντήσεις..

Εξω απο το γραφείο του επιχειρηματία και επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου η τυχαία συνάντηση με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Με τον επιχειρηματία Κώστα Γαλιατσάτο..

Με τον παλαίμαχο ναυτικό – μηχανικό απο το Πόρο Μεταξά.

Ενα διάλειμα στο ANTICO για καφέ..

Μια μικρή στάση το Λιθόστρωτο στο Antico καφέ.  Το Λιθόστρωτο και το σουλάτσο του κόσμου διασκεδάζει πολύ τον πρόεδρο της Levante Ferries. Κάθε φορά που θα βρεθεί στο Αργοστόλι και ο χρόνος το επιτρέψει θα κάνει μια στάση για καφέ. Σήμερα Σάββατο πρωί , ο καιρός καταπληκτικός , ο κόσμος είναι πλημμυρίσει το Λιθόστρωτο ήταν μια ωραία ευκαιρία για ένα καφέ με επαγγελματίες από το Αργοστόλι . Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής με τον γραμματέα Χρήστο Καμπανό, η Κούλα Ζαμπέλη από τις πιο δυναμικές πράκτορες της εταιρίας , ο Κώστας Γαλιατσάτος, ο Μάκης Ανδρεάτος , ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σπύρος Σαμούρης , ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Κώστας Γρηγορόπουλος αλλά και αρθρογράφος Αριστοτέλης Μπατιστάτος,  συζήτησαν μαζί του θέματα κοινού ενδιαφέροντος για καλύτερη συνεργασία των επιχειρήσεων και τη προβολή της Κεφαλονιάς..

Και το σουλάτσο..

Με τον Γιάννη Πυλαρινό, τα αδέλφια του Νίκο και Τάκη και τον αγαπημένο του φίλο πρ. δήμαρχο Κατάκολου Νίκο Ψάρη, ο Γιώργος Θεοδόσης σουλατσάρισε απο το Λιθόστρωτο έως τη Πλατεία στο πρακτορείο της εταιρείας.

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο