Προς  όλους τους Εργαζομενους /Εργαζόμενες στα Προγράμματα Κοινωφελούς εργασίας και συμβασιούχους

Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα:

Είμαστε εργαζόμενοι και όχι ωφελουμενοι,όπως μας αποκαλούν για να καταπατούν τα εργασιακά και μισθολογικά μας δικαιώματα.

Χωρίς την εφαρμογή ΣΣΕ και ενιαίο μισθολόγιο δουλεύουμε για 495,25€ και για 431,75€ οι κάτω των 25 ετών, παρά το γεγονός ότι προσφερουμε την ίδια Εργασία με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, καλύπτωντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών και των δήμων.

Οι αγώνες και οι διεκδικήσεις των εργαζομένων στα προηγούμενα προγράμματα ” κοινωφελούς εργασίας” μαζί με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ και τα σωματεία τους ανάγκασαν την κυβέρνηση να βελτιώσει κάποιους από τους όρους εργασίας ( ασφαλιστική κάλυψη,ΒΑΕ, άδειες, χορήγηση    ΜΑΠ)

Χωρίς όμως να αποκαταστήσει τις μισθολογικές και εργασιακές αδικίες.

Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη να πάμε ένα βήμα παραπέρα

Ανατρέποντας ,τις συμβάσεις εκμετάλλευσης και ομηρίας σε συντονισμό και κοινή δράση με τα σωματεία στους ΟΤΑ,τις δομές υγείας, περίθαλψης με όλους τους ελαστικά εργαζόμενους  και τους συμβασιούχους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα

Να απαιτήσουμε

Ενιαίους όρους αμοιβής και εργασίας με ίσα δικαιώματα για όλους και για όλες, ανεξαρτήτου σχέσης εργασίας.

Διεκδικούμε και απαιτούμε:

Άμεση Εφαρμογή των ΣΣΕ( Συλλογικών συμβάσεων εργασίας) και Ενιαίων όρων αμοιβής και εργασίας παλεύουμε για ίσες αμοιβές και ίδια δικαιώματα για την ίδια Εργασία.

Για τούς λόγους αυτούς καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας σε συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις, εκδηλώσεις, διαμαρτυρίες που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Τρίτη 12/2/2019  μπροστά στην αντιπερφερεια.13.00 μ.μ

   ΟΧΙ Στον ΕΡΓΑΣΙΑΚΌ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!

Εργασία με Δικαιώματα για Ζωή με Αξιοπρέπεια!!

 Επιτροπή Εργαζομένων   Αντιπυρικης Προστασίας των Δασικών Οικοσυστημάτων ( Συμβασιουχοι Πυρασφαλειας _Πυροπροστασιας Δ/ νσης Δασών Κεφαλονιάς). Αργοστόλι 11/2/2019.

ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΉ ΕΡΓΑΣΙΑ για ΟΛΟΥΣ/ΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο