Το γλέντι της Παρασκευής το βράδυ, στην πανέμορφη Σάμη, προσφέρθηκε από τον πρόεδρο της Levante Ferries Γιώργο Θεοδόση και τον γενικό διευθυντή Στρατή Απέργη, σε φίλους και στο πλήρωμα του πλοίου ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΣ.

Το δείπνο έγινε στο πανέμορφο εστιατόριο, Deco Art Cuisine της Σάμης, με εδέσματα αποκλειστικά από τοπικά προϊόντα ενώ τα δύο κατσίκια ήταν δώρο Κεφαλονίτη φίλου για τον κ. Θεοδόση και το άνοιγμα της γραμμής Πάτρας – Σάμης .  Hταν κάτι σαν στοίχημα… «Να ανοίξεις τη γραμμή και εγώ βάζω τα κατσίκια»!

Και η γραμμή άνοιξε από την Levante Ferries και τα κατσίκια μαζί με ένα γουρουνόπουλο, τα ντόπια τυριά και τα κρασιά, πρόσφεραν σε οικοδεσπότες και καλεσμένους μια εξαιρετική βραδιά κεφιού, μουσικής και χορού!

Μαέστρος ο Γεράσιμος Γαλιατσάτος (Ποέτας) με τη μουσική του ομάδα σε μεγάλες στιγμές, τόσο με Επτανησιακές καντάδες, παραδοσιακά χορευτικά όσο και με ζεϊμπέκικα(μετά τα μεσάνυχτα).

Τα σουξέ της βραδιάς ήταν δύο. Η καντάδα του 11880 με στοίχους του Γεράσιμου Γαλιατσάτου (Ποέτα)

και η τούρτα – Χόλιγουντ, με ακριβής σχεδόν αναπαράσταση του πλοίου ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΒΟΣ, δημιουργία της Διονυσίας Ποδηματά Two cherries on a cake.

 

Ο Γιώργος Θεοδόσης και ο Στρατής Απέργης έκοψαν τη τούρτα με ευχές για ήρεμες θάλασσες και την παρότρυνση του κ. 11880 προς το πλήρωμα… «Θέλω το καλύτερο από εσάς για τους επιβάτες μας. Σας εμπιστεύομαι».

Η βραδιά έκλεισε με τον πρόεδρο της Levante Ferries Γιώργο Θεοδόση να χορεύει το ζεϊμπέκικο «Σαν σημαδέψεις αετό» του αγαπημένου του φίλου, τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, “πνιγμένος” στα χειροκροτήματα των καλεσμένων του. Ο κ. 11880 ήταν μια αποκάλυψη για τις δεινές χορευτικές του ικανότητες !

Ήταν μια υπέροχη βραδιά , με οικοδεσπότες άρχοντες, που πρόσφεραν τα καλύτερα στους καλεσμένους τους. Μια βραδιά κεφιού, σαν μικρή ανταμοιβή σε όσους στήριξαν με τον τρόπο του ο καθένας, την επαναλειτουργία της γραμμής Πάτρα- Σάμη-Ιθάκη!

Φωτο-στιγμιοτυπα απο το γλέντι της … γραμμής!

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο