Η 22χρονη Ζένια Μπονάτσου μέσα από φωτογραφίες (με αφορμή τη γιορτή του αξέχαστου πατέρα της)

Η απίστευτη ομοιότητα με τον Βλάση Μπονάτσο.

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη της Μάρθας Κουτουμάνου και του Βλάση Μπονάτσου, πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της και έγινε 22 ετών. Σαν σήμερα, ο πατέρας της θα είχε τη γιορτή του, οπότε, ένεκα της ημέρας είπαμε να δούμε κάποιες φωτογραφίες της νεαρής κόρης -καρμπόν- του Βλάση.

«Η Ζένια είναι ίδια ο πατέρας της… Βλέπω έναν μικρό Βλάση, Μπονατσούλα τη λέω…», έχει πει επανειλημμένα για την μοναχοκόρη της η Μάρθα Κουτουμάνου.

Η ομοιότητα της Ζένιας με τον αξέχαστο πατέρα της είναι συγκλονιστική. Όπως ξέρετε, δεν ήταν εύκολο να ξεφύγει από τα γονίδιά της αφού σπούδασε υποκριτική στην σχολή «Ίασμος».

Το Μάρτιο του 2018, η Ζένια έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο Πειραιώς με το «Love Play» ενώ φέτος την είδαμε στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Τον Οκτώβριο του 2018 είχε πει μιλήσει στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για την απόφασή της να ξεκινήσει την υποκριτική και πώς το ανακοίνωσε στην οικογένειά της. Η μητέρα της το πήρε σχετικά χαλαρά, όμως η γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, την …τρόμαξε.

«Μου είπε “Είσαι σίγουρη ότι θες να το κάνεις αυτό;”», είχε πει η Ζένια προσθέτοντας το μεγάλο της παράπονο, «Στη σχολή κάθε τέλος της χρονιάς, στις εξετάσεις μας κάναμε την παρουσίαση. Κάτι που μου έχει μείνει είναι ότι δεν είχα πει ποτέ στη γιαγιά μου να έρθει να με δει… Φοβόμουν, δεν ήθελα να με κρίνει όσο ήμουν σε πρόωρο στάδιο. Και έτσι δεν με είδε ποτέ. Φταίω εγώ σε αυτό».

SOURCEhttps://www.missbloom.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο