Τζένη Καζάκου | Δέκα φωτογραφίες της εγγονής της Τζένης Καρέζη (Πόσο μοιάζει με την αξέχαστη γιαγιά της;)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Τάνια Τρύπη έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, ωστόσο θα τους ενώνει πάντα η αγάπη τους για την κόρη της Τζένη Καζάκου η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει 19 ετών.

Η νεαρή κοπέλα, που έχει κληρονομήσει πολλά και από τα χαρακτηριστικά της γιαγιάς της, Τζένης Καρέζη, ακολουθεί την παράδοση της οικογένειάς της και έτσι σπουδάζει σε Δραματική Σχολή.

Η 19χρονη, είναι από τα κορίτσια που δε μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και όπως θα δεις στις εικόνες που ακολουθούν, έχει κληρονομήσει στοιχεία απ’ όλη την οικογένεια, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να πούμε με σιγουριά σε ποιον μοιάζει. Το βέβαιο είναι ότι είναι μια καλλονή.

Πριν από κάποιους μήνες, ο περήφανος πατέρας είχε μιλήσει για την κόρη του σε συνέντευξή του στο περιοδικό People: «Νομίζω πως είμαι cool μπαμπάς. Από την άλλη, φροντίζω να τη συμβουλεύω και να τη θωρακίζω απέναντι στην ίδια τη ζωή. Της έχω εμπιστοσύνη. Με το να είσαι από πάνω από το παιδί σου και καταπιεστικός μαζί του, δεν καταφέρνεις τίποτα. Η επιβολή δεν είναι λύση, παρά μόνο η κουβέντα και η κατανόηση. Η επικοινωνία μου με τα παιδιά μου είναι εύκολη, από την άποψη πως και εγώ δεν έχω μεγαλώσει ιδιαίτερα. Είμαι ακόμα ένα μεγάλο παιδί και έτσι σκοπεύω μείνω. Εξάλλου και εγώ στην ηλικία της Τζένης έκανα βλακείες, και το δικαίωμα στη βλακεία το έχουμε όλοι. Άμα δεν κάνεις λάθη, δεν μαθαίνεις».

Δες φωτογραφίες της πανέμορφη κοπέλας!

 

 

SOURCEhttps://www.missbloom.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο