ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!! Ούτε δυό κολώνες (στα Σπαρτιά) δεν μπορούν να μετακινήσουν στην προθεσμία !!!

Καθημερινά δίνουν εξετάσεις για να αποδείξουν ότι είναι ανίκανοι και άχρηστοι  !!!

«Δεν παίζονται» !!! Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά !!!!

Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποδείξουν ,τρεις μήνες πριν τις εκλογές , πως ….δεν πρέπει να ξαναβγούν !!!!

Ιδού ένα ακόμη «κατόρθωμά» των Ισχυρών και Δυνατών του Μεγάρου!

20 Νοεμβρίου2018 γίνεται από την οικονομική επιτροπή με την 330/2018 απόφασή της «Κατακύρωση της σύμβασης και ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου «Μετακίνηση δύο ιστών οδοφωτισμού στην Τ. Κ Σπαρτιών της Δ. Ε Λειβαθούς» αντί ποσού 3.186,80 €. Ο Νικ. Γκισγκίνης μάλιστα μειοψηφεί δηλώνοντας ότι «συμφωνεί και ψηφίζει την εκτέλεση του ως άνω έργου, προτείνει όμως την αναπροσαρμογή του ποσού της δαπάνης γιατί κατά την άποψη του είναι υπερβολικά υψηλή” .  Και ψηφίζει την πρότασή του» ….

Στις 20 Δεκεμβρίου ,μετά από ένα μήνα,  υπογράφεται η σύμβαση με προθεσμία εκτέλεσης του έργου 30 ημέρες δηλαδή μέχρι 19 Ιανουαρίου 2019.

Σιγά το έργο! θα πείτε και μάλιστα με «υπερβολικά υψηλή δαπάνη» σύμφωνα με τον Νικ. Γκισγκίνη. Δύο κολώνες φωτισμού θα φύγουν από ένα ιδιωτικό οικόπεδο και δύο νέες θα τοποθετηθούν στην άκρη του Δημοτικού δρόμου στα Σπαρτιά.

Κι όμως ….δεν ξέρουμε ποιος και τι φταίει, αλλά γι’άλλη μία φορά και για ένα τέτοιο εργάκι που θα χρειαστεί κάποιες ώρες για να γίνει, η δημοτική αρχή αποδεικνύει την ανικανότητα της !

Συγκεκριμένα:

στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ….δύο (και) μήνες από την ημερομηνία (19/1) που θα έπρεπε να έχει γίνει το φοβερό αυτό έργο….ζητάει παράταση προθεσμίας αποπεράτωσής του !!!!

Και αν δεν μας πιστεύετε και νομίζετε πως υπερβάλουμε ή λέμε ψέματα δείτε ΕΔΩ.  Στην πρόσκληση σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου της 12ης τακτικής συνεδρίασης που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου  είναι το 28ο θέμα !!!

Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν 9 χρόνια και δηλώνουν δίχως ίχνος συναίσθησης της προσφοράς τους ότι θα ξαναζητήσουν την ψήφο μας για άλλα 4 χρόνια!!

Η απάντηση φυσικά και είναι δικιά σας …του κάθε Κεφαλονίτη και της κάθε Κεφαλονίτισσας στις 26 Μαΐου και αν χρειαστεί ….ΚΑΙ στις βουλευτικές εκλογές !!!

Πάντως αξίζει να γίνει διαγωνισμός για το έργο (μικρό ή μεγάλο , δεν έχει σημασία) που στα 9 χρόνια θητείας των Ισχυρών Παρίση/Λυκούδη έχει ολοκληρωθεί στην ώρα του!

Ο Ψηφοφόρος

SHARE

2 Σχόλια

  1. […]  «Κατάπιε» η δημοτική αρχή τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις του kefaloniapress το τελευταίο διάστημα, πρώτα για τα όσα αναληθή είπε ο Δήμαρχος Α. Παρίσης στη συνέντευξη με τα ανεπανάληπτα διαμάντια στην ιστοσελίδα Aftodioikisi.gr  (δες εδώ 1ο μέρος,  εδώ 2ο μέρος  και εδώ 3ο μέρος) , στη συνέχεια για τη μεγάλη αποκάλυψη πως «Μόνο τα νερά του Κουτάβου θα επεξεργάζεται η μονάδα αφαλάτωσης και πως  3.811.035,60 ευρώ θα πληρώσουν οι καταναλωτές!!!»  (δες εδώ) , την επίσης μεγάλη αποκάλυψη για το γήπεδο Αργοστολίου πως πέντε χρόνια υπόσχεται με αναρίθμητες υποσχέσεις αποδεικνύοντας πως είναι «Άχρηστοι ? Ανίκανοι ? Κουτοπόνηροι ?» και τώρα ετοιμάζεται (τρομάρα της) δίχως να κοκκινίζει για φιέστες …εγκαινίων (δες εδώ) και τέλος ότι …. «Ούτε δυό κολώνες (στα Σπαρτιά) δεν μπορούν να μετακινήσουν στην προθεσμία» (δες εδώ) !!! […]

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο