Τελικά,είμαστε πολύ “μπροχώ” ως νησί αφού μέχρι και Image maker αποκτήσαμε!  Ηρθε λέει  με την ομάδα του από την Αθήνα επιτελειο Image maker για χάρη του εξοχότατου δημάρχου μας, του “εγω ο Απαισιότατος”,  για να τον βοηθήσει στην προεκλογική του εκστρατεία και να κάμει το μαύρο άσπρο.

Αν δεν γνωρίζετε να σας πω, ότι  image makers είναι εκείνοι που τους δίνεις την φάτσα σου (ή τη πολιτική σου)  γιατί δεν πουλάει πια και την βάζουν κάτω, δώστου από δω, δώστου από κει, την κάνουν έτσι που δεν την αναγνωρίζεις ο ίδιος στον καθρέφτη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε, ότι ο δήμαρχός μας είναι πολύ -πώς να το πω­­- χολοσκασμένος γιατί ενώ έχει κάνει τόσα έργα στο νησί, εμείς οι αχάριστοι είμαστε στραβοί και δεν τα βλέπουμε και  τον τρώει το αίμα του ότι θα πάει άπατος στις εκλογές.

Τον θυμόσαστε τον μόνιμο σκηνοθέτη του ΠΑΣΟΚ ονόματι Μπιρσίμ που επί Ανδρέα Παπανδρέου έκανε τα ταχυδακτυλουργικά του και τριπλασίαζε κατά πως λέγανε  τον κόσμο που κατέβαινε τότε στις συγκεντρώσεις?

Εσείς μπορεί να μη τονε θυμάστε αλλά ο δήμαρχος τον θυμόταν και πολύ καλά μάλιστα και σου είπε να φωνάξω κι εγώ έναν ειδικό κι “από πανούκλα να παρουσιάσει κούκλα εμένα και το έργο μου” στους Κεφαλονίτες μπας και τον καβατζάρουμε τον ύφαλο και τούτη τη 4ετία.

Το τι γίνεται εκεί στο Μέγαρο πατριώτες ούτε οι τοίχοι δεν το κρατάνε κρυφό. Τον πάνε και τον φέρνουν τον δήμαρχο μπας και τον σενιάρουν λιγουλάκι , αλλά μάταιος κόπος.

Να φανταστείτε τις προάλλες που τον βάλανε  να κάνει το διάγγελμα είχε βρωμίσει ο τόπος από τα κρεμμύδια που του καθαρίζανε μπας και στάξει κι ένα δάκρυ για την αγαπημένη του Κεφαλονιά,  αλλά κόκορος. Κορόμηλο το δάκρυ απέναντι στου Δρακουλόγκωνα , αλλά ο δήμαρχος εκεί ! Βράχος.

Διάβαζε το διάγγελμα απο το οτο κιου ως άλλη Ελλη Στάη , παγερός και ψεύτικος. “Δεν βγαίνετε πειστικός στο γυαλί” του φώναζε απελιπισμένος ο ιματζ μέικερ. Αλλά γίνεται , μάνα μου, να τα πλασάρεις του άλλου με το οτο κιου άμα δεν τα πιστεύεις ο ίδιος όσα ξεστομίζεις? Δεν γίνεται!

Και μια που φέρανε τον ιματζ μέικερ , το οτι κιου , τα σέα και τα μέα για το δημαρχο ,με το  ίδιο έξοδο θα χρησιμοποιηθούνε και για τις ταρατατζουμ  παράτες που μας περιμένουν το επόμενο διάστημα : μπουγελώματα στη Νερομάνα, γαζόνια στη Ριζοσπαστών, αμάδες στην Κυανή Ακτή των κοκοφοινίκων και ποιός ξέρει τι άλλο… Ολα για να μας πείσουν ότι ο δήμαρχος δεν ειναι “Απαισιότατος”, και τα έργα δεν είναι τσίπικα!

Εγω ένα σας λέω :

  Αν αντιληφθώ ότι θα πιάσει το κόλπο , θα πεθάνωωω  !

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο