Ο Διονύσης Στανίτσας φόρεσε σήμερα τα κίτρινα γυαλιά ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ, ενω βγήκαν στον αέρα και οι παραπολιτικές μπατάγιες του 3ήμερου!

 O Διονύσης Στανίτσας «φόρεσε» σήμερα τα κίτρινα γυαλιά και απάντησε σε κακιές ερωτήσεις στην ραδιοφωνικό εκπομπή “Καλημερούδια σας”, στο νεο web ραδιόφωνο της Κεφαλονιας ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ!

Ο Διονύσης Στανίτσας είναι δήμαρχος Ιθάκης και διεκδικεί εκ νέου τη δημαρχία στις δημοτικές εκλογές του Μαίου. Μίλησε στο ΚΙΤΡΙΝΟ τηλεφωνικά και απάντησε σε κίτρινες και κακές ερωτήσεις όπως λχ. Αν «χρωστάει» στη βουλευτή Αφροδίτη Θεοπέφτάτου και στο ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα που έχουν γίνει στο νησί του, πως κατατρόπωσε 5 συνδυασμούς  και κατάφερε να έχει αντίπαλο μόνο έναν αλλά και τι κονέ έβαλε για να πάει ο Πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας στην Ιθάκη για το διάγγελμα εξόδου από τα Μνημόνια..

Στη συνέχεια η εκπομπή κύλισε με τα κουφά και παράδοξα παραπολιτικά που συνέβηκαν στο νησί μας το εορταστικό 3ήμερο  από το πρόστιμο για τη πίσω πόρτα του Δραπάνου, το άσμα «ένα ποτήρι θάνατο θα πιώ» στη συναυλία για το «νέο νερό» και τους κοκοφοίνικες που φυτεύονται όπου γουστάρει ο καθένας..

Ακούστε την εκπομπή εδώ :

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο