Ο αμόρφωτος της διπλανής πόρτας

 Τελικά μια πλακίτσα ήταν που δεν την καταλάβαμε εμείς οι αμόρφωτοι. Τι να κάνουμε; Δεν έχουμε όλοι ντοκτορά…

Σε κάθε περίπτωση μάθαμε αγαπητέ φίλε και κοντοχωριανέ Κώστα Ζαπάντη ότι έχεις μια δεκάχρονη υπέροχη ανιψιά η οποία μιλάει λίγα Γερμανικά και Ολλανδικά και χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη της ως δείκτη πολιτικής ευφυΐας της κοινωνίας.

Αριστοτέλης Μπατιστάτος

Γράφει ο  Αριστοτέλης Μπατιστάτος

Θα μπορούσα να μην απαντήσω καν γιατί εκτέθηκες ακόμη περισσότερο. Λες να με ενδιαφέρει αν έχει πάρει κεφάλι το Μέγαρο ή ο κύριος Μιχαλάτος;

Αυτό κατάλαβες;

Κυριακή κοντή γιορτή λένε στο χωριό μου και προφανώς και στο δικό σου. Όταν χρειάσθηκε να πω κάτι στον κύριο Μιχαλάτο το είπα δημόσια, ενυπόγραφα, με ευγένεια και καλόπιστα (δεν είμαι ο Ιβάν, ο Ταμερλάνος ή ο Τουταγχαμών).

Το πρόβλημα δεν είναι ο κύριος Μιχαλάτος ή ο κύριος Παρίσης. Τουλάχιστον για τους αμόρφωτους σαν και του λόγου μου.

Το πρόβλημα είναι ότι πληκτρολόγια σαν το δικό σου έχουν καταντήσει τους νέους ανθρώπους να κάθονται στον καναπέ παρακολουθώντας το έπος του Ντάνου στο Survivor και όσοι αποφασίζουν να βγουν μπροστά για τον τόπο τους να λένε σαν πρώτη ατάκα… δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική.

Και ξέρεις γιατί το λένε προφανώς.

Σε κάποιους δεν θέλουν να μοιάσουν.

Λέω μήπως έχεις την εντύπωση ότι το παράδειγμα προς αποφυγή είναι ο Αλέξης ή ο Κυριάκος.

Έχουν σιχαθεί τους σπόνσορες, τους μαυρογιαλούρους, τα παπαγαλάκια, τους χρυσομασελάτους και όλο αυτό τον συφερτό των απατεώνων που τους έχουν κάνει να τραγουδάνε… γυρίζω την πλάτη μου στο μέλλον.

Εσύ μπορεί να πανηγυρίζεις γιατί το Ασημένιο Σούρουπο κατεβάζει ψηφοδέλτιο στο νησί και θα κόψει ψήφους μόνο απ’ το Μέγαρο. Αμ δε που θα κόψει μόνο απ’ το Μέγαρο. Αυτό είναι το ζόρι σας; Από πού θα κόψει ψήφους ο κάθε χρήσιμος γραφικός;

Το γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο δεν απασχόλησε ούτε τους στάβλους, ούτε τα παχνιά.

Προφανώς και δεν είναι το 7,8% των συμπατριωτών μας φασίστες. Αλίμονο. Ρίξτε δηλητήριο στην κοινωνία με το έξυπνο χιούμορ σας και τρεχάτε τώρα να τους παρακαλάτε να μην κατέβουν στις εκλογές και σας κόψουν ψήφους.

Εδώ ξέρεις τη δημοσκόπηση που έγινε από το Μέγαρο για το Μέγαρο. Δεν ξέρεις ότι από χθες τρέχετε όλοι και τους παρακαλάτε να μην κατέβουν;

Από μένα πάντως δεν θα κόψουν γιατί πάντοτε τους είχα απέναντι. Και μόνο ότι εγώ ο αμόρφωτος σε όλα μου τα άρθρα μιλάω για Παιδεία και Πολιτικό Πολιτισμό με αποφεύγουν.

Όπως απέναντι έχω και όλους τους μαυρογιαλούρους ακόμη και αν προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ (λέμε τώρα), που καυχιόνται για τους 20, 50, ή 100 ψήφους στο σακούλι τους για τον κύριο Παρίση ή τον κύριο Μιχαλάτο λες και η κοινωνία είναι κοπάδι από γίδια.

Δεν έχω φίλε Κώστα ούτε βίλα ούτε μερσεντές. Ένα διαμέρισμα 60 τμ στους Αμπελόκηπους σε πολυκατοικία του 70 έχω και ένα αμάξι δεκαπενταετίας που ανάβουν όλα τα λαμπάκια αλλά αφού τσουλάει το αγαπάω.

Όταν θα φύγω απ’ αυτή την υπόθεση το πιθανότερο είναι να οδηγώ πατίνι και να παίζω με το σπίτι της Μπάρμπι της αγαθοβιόλας. Αλλά θα λέω και θα μου λένε «καλημέρα» όλοι οι αμόρφωτοι. Καλή συνέχεια!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο