ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ: Κακοί πρωταγωνιστές του αγώνα ο διαιτητής και ο 1ος επόπτης

Προσπαθώ εδώ και ώρα να βρω τις κατάλληλες λέξεις που θα αποτυπώνουν τα αισθήματα μου μετά τον αγώνα που έδωσε η ομάδα μας σήμερα στις Κεραμειές με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μόνο μια λέξη έρχεται στο μυαλό μου που μπορεί να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα μου για αυτά τα παιδιά που έδωσαν έναν αγώνα κόντρα σε τρεις αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό, τον πολύ άσχημο καιρό με έντονη βροχή στο πιο πολύ μέρος του αγώνα και στον κακό διαιτητή, αυτή η λέξη είναι υπερηφάνεια. 
Στο 20′ βρεθήκαμε να χάνουμε με σκορ 2-0.


Τα παιδιά μας κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να κάνουν το σκορ 2-3 και από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο διαιτητής μαζί με τον 1ο επόπτη καταλογίζοντας 2 πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας.Το σκορ έγινε 4-3 υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο διαιτητής έληξε τον αγώνα νωρίτερα από ότι έπρεπε παρόλο που είχαμε καθυστέρηση λόγω του τραυματισμού του αντιπάλου τερματοφύλακα τουλάχιστον 10′ επειδή έπρεπε να ξεκινήσει ο επόμενος αγώνας που είχε προγραμματιστεί από την διοργανώτρια αρχή στο ίδιο γήπεδο.


Τις κρίσεις τις αφήνουμε σε εσάς. Αυτή η ομάδα, αυτά τα παιδιά, αυτοί οι προπονητές μας κάνουν να νοιώθουμε περήφανοι που είμαστε ρυσσιάνοι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.


Περαστικά ευχόμαστε στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που ακολουθούν την ομάδα μας στους αγώνες μας πάντα εκτός έδρας, τους λόγους τους ξέρετε.


Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον Πυλλαριακό στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην έδρα μας αν μας δώσουν την άδεια όπως έχουν υποσχεθεί και καλούμε όλους τους ρυσσιάνους να βρεθούν στο γήπεδο να υποστηρίξουν και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών μας.

ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ

 

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο