Όταν περνάς την πόρτα του Ανθοπωλείου του Φιλιππου Μποσώνη Florist Kefalonia – Bosonis art & flower νιώθεις σαν την Αλίκη στον κόσμο των Θαυμάτων!!

Η ομάδα του Ανθοπωλείου έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται. Κάθε φορά , κάθε αλλαγή βιτρίνας, κάθε αλλαγή σεζόν αλλά και σε κάθε επέτειο προσφέρουν κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτότυπο.

Η αναζήτηση των λουλουδιών και των διακοσμητικών γίνεται από τις διεθνείς αγορές από κορυφαίους προμηθευτές, παρόλα αυτά οι τιμές είναι απόλυτα προσιτές στον καταναλωτή. Και αυτό είναι το μυστικό. Το  Florist Kefalonia – Bosonis art & flower κατάφερε με τις διασυνδέσεις του στην διεθνή αγορά των λουλουδιών να εξασφαλίσει ανταγωνιστικές τιμές. Η επιλογή των λουλουδιών είναι άψογη και η εξασφάλιση του διαφορετικού τόσο στα λουλούδια όσο και στα διακοσμητικά στοιχεία,  γίνεται με απόλυτη επιτυχία.

Τώρα πια το Florist Kefalonia – Bosonis art & flower δεν ανθο-διασκομεί! Τώρα σκηνοθετεί ! Τώρα δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον όχι μόνο στα δυο καταστήματα της εταιρίας στο Αργοστόλι αλλά κυρίως στους γάμους, στις βαπτίσεις και στα κοινωνικά events που αναλαμβάνει.

Το  Florist Kefalonia – Bosonis art & flower σε κάθε event δημιουργεί μια ιστορία και πλέκει σε αυτήν τα λουλούδια του, στολίζει τις εκκλησίες και τις αίθουσες  μα πάνω από όλα η αρμονία και η ομορφιά των συνθέσεων του, μας κάνει να νιώθουμε μοναδικοί και υπέροχοι !

Ελάτε μαζί μας για τα δώρα σας, για το στόλισμα του σπιτικού ή και της επιχείρησης, στα δυο καταστήματα Florist Kefalonia – Bosonis art & flower στη Λεωφ. Βεργωτή και στη παραλιακή!! Ελάτε να χαθείτε στον μαγικό κόσμο της Αλίκης !

 Florist Kefalonia – Bosonis art & flower Αργοστόλι

  •  Αντ. Τρίτση 39, 28100, τηλ: 26710 25507 , και
  • Λεωφ. Βεργωτή 31, 28100, τηλ: 2671 100500

√ Στον μαγικό Πασχαλινό κόσμο του  Florist Kefalonia – Bosonis art & flower

√  Λουλούδια και αντικείμενα σε μοναδικό συνδυασμό!

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο