Οι ώρες μετράνε ανάποδα για την μεγάλη επιστροφή του αναγεννημένου φερι μποτ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ από τη νέα του ιδιοκτησία τη Levante Ferries, στο νησί μας. Η προσδοκούμενη ημερομηνία είναι για Μεγάλη Πέμπτη αν και γίνονται προσπάθειες για τη Μεγάλη Τετάρτη.

Το Kefaloniapress σας παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του πλοίου με την επισήμανση ότι όσο αφορά τα καθίσματα και κάποια άλλα μικρο αντικείμενα δεν έχει γίνει η πλήρης ανανέωσή τους με τα χρώματα και την αισθητική της Levante Ferries επειδή το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ πρέπει να αναλάβει υπηρεσία στις γιορτές του Πάσχα.

Το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ της Levante Ferries είναι πλέον ένα άλλο καράβι, αναγεννημένο εκ του μηδενός , παρόμοια αναγέννηση έχει πολλές δεκαετίες να δει η ελληνική ακτοπλοΐα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 1975
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2019

Με επίκεντρο στα σαλόνια του τις ομορφιές της Κεφαλονιάς, τη παραλία του Μύρτου και τις ακτές του Φισκάρδου , το ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ μπαίνει πάλι στην εξυπηρέτηση του νησιού μας και των επισκεπτών του με στόχο να προσφέρει ασφάλεια στα ταξίδια και υψηλές υπηρεσίες στους επιβάτες του.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Εξωτερικά

Τα γκαραζ

2 Σχόλια

  1. τετοιο πλοιο , δεν χωραει στο νου..
    το περιμενουμε.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο