Ο Παύλος Παπαδάτος ήταν ο σημερινός καλεσμένος και συμπαρουσιαστής ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ σε μια συζήτηση από καρδιάς, με την Ελένη Χιόνη.

Ο γνωστός επικοινωνιολόγος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του, τα εφηβικά του χρόνια στα Δαυγάτα , τα σκληρά μεροκάματα στην οικοδομή βοηθός του σιδερά πατέρα του , το ταξίδι στην Αμερική και για το φίλο που άλλαξε τη ζωή του με μια συμβουλή να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. (Διάβασε εδω)

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής η συζήτηση στράφηκε στο νέο του βιβλίο “Ρεαλισμός ενάντια στον Λαϊκισμό” μιας και σήμερα ήταν η Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.

Ο Παύλος Παπαδάτος μίλησε για άλλη μια φορά -ποτέ δεν θα σταματήσει να μιλάει είναι η αλήθεια – για την Κεφαλονιά αλλά και το χωριό του τα ΔΑΥΓΑΤΑ , ένα χωριό με μεγάλη παρουσία στο χρόνο και ιστορία.

Οσο αφορά την υπενθύμισή μας ότι η Ντόρα Μπακογιάννη στη παρουσιάση του βιβλίου του (Δες εδω),  ανακοίνωσε ότι ο Παύλος Παπαδάτος είναι στη λίστα των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ , απάντησε ότι μόνο ο αρχηγός αποφασίζει για τη λίστα και κανένας άλλος.

Ακούστε την εκπομπή:

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο