Με μουντό και βροχερό καιρό κύλησε η Πρωτομαγιά στο νησί μας κάτι που μας είχε αναφέρει από ημέρες πριν ο Μ/Σ Φαρακλάτων ενώ και η ελάχιστη θερμοκρασία κυμάνθηκε γύρω στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη(πιθανότητα για αστάθεια στα ορεινά) μέχρι και περίπου το πρώτο μισό της Παρασκευής θα έχουμε σε γενικές γραμμές καλές καιρικές συνθήκες ενώ στη συνέχεια κάποια συννεφιά θα αρχίσει να πυκνώνει ολοένα και περισσότερο καθώς κατά τη διάρκεια του Σαββάτου αναμένουμε και πάλι φαινόμενα.

Αυτά ενδέχεται να έχουν και τη μορφή λασποβροχής με τη μέγιστη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο την Κυριακή.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από τη Δευτέρα αναμένουμε στροφή και ενίσχυση των ανέμων από βορειοδυτικές διευθύνσεις οι οποίοι θα μεταφέρουν αρκετά ψυχρές αέριες μάζες με συνέπεια ο υδράργυρος σταδιακά να σημειώσει αισθητή πτώση με πιθανότητα να έχουμε και μονοψήφιες ελάχιστες τιμές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ενδέχεται να έχουμε και κάποιες βροχές ενώ σε πολύ ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας δεν αποκλείονται και χιονοπτώσεις.

 

SHARE

Σχόλιο

  1. […] Μπορεί να βρισκόμαστε στην πρώτη εβδομάδα του Μαίου ωστόσο ο χειμώνας επιμένει καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και σήμερα το πρωί είχαμε χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα της χώρας με τη θερμοκρασία φυσικά να βρίσκεται κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου…!!!(μας είχε ενημερώσει για την εξέλιξη αυτή ο Μ/Σ Φαρακλάτων-διαβάστε εδώ 1/5/2019). […]

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο