Κάθε μέρα περνάμε από το πεζοδρόμιο (τρόπος του λέγειν πεζοδρόμιο) αυτής της εγκαταλειμμένης πολυκατοικίας στην οδό Χοϊδά στην καρδιά της πόλης του Αργοστολίου. Περνάμε και κλείνουμε τη μύτη μας. Γιατί αυτό το κτίριο έχει μετατραπεί σε δημόσια ουρητήρια και παντός είδους χρήσεων στους ορόφους τους.

Δίπλα του είναι πολυκατοικία με ενοίκους, φαρμακείο και απέναντί του κρεοπωλείο και καφετέρια!! Ασχολήθηκε η Υπηρεσία Υγείας του Δήμου με αυτό το ακίνητο – δημόσια τουαλέτα?

Ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες από το Δήμο για τις υποχρεώσεις τους?  Ασκήθηκαν όλα τα νόμιμα ώστε να πράξουν το καθήκον τους? Να προστατεύουν την ιδιοκτησία τους και τη δημόσια υγεία? Και αν αυτοί αδιαφορούν τι πρέπει να κάνει ο δημος? Να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και “δεν ξέρω τίποτε”, ή να κοιτάξει να το λαθαρίσει και να το περιφράξει αμέσως μετά ώστε να μην είναι προσβάσιμο?

 

 

SHARE

Σχόλιο

  1. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη. Στην οδό Λάσσης λίγο κάτω από το ξενοδοχείο του Λούκα, υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια μια παρόμοια οικοδομή.Μετά από διαμαρτυρίες έκανε και η υγειονομική Υπηρεσία έκθεση επικινδυνότητας, αλλά τίποτα δεν άλλαξε!

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο