Ιδιαίτερα ευδιάθετος σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Μάκης Φόρτες, στην   εκπομπή “Καλημερούδια σας” , ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ web ραδιόφωνο.

Μας μίλησε για το παλιό Αργοστόλι και το απίστευτο για την εποχή έργο υποδομής που έγινε το 1957 που λίγοι το ξέρουν και το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Τότε, με εκείνα τα μέσα, ιδιώτης εργολάβος και όχι ο στρατός, άνοιξε τούνελ (το οποίο υπάρχει και λειτουργεί σήμερα συνδεδεμένο με τον βιολογικό καθαρισμό) , από τη Πλατεία Αργοστολίου (εκεί που είναι οι δημόσιες τουαλέτες , το οποίο καταλήγει στον γύρο της Λάσσης εκεί που είναι τώρα το εργοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού. «Αν δεν γνωρίζεις την ιστορία της πόλης σου , δεν μπορείς να λύσεις τα σύγχρονα προβλήματα», ισχυρίστηκε ο κ. Φόρτες.

Στη συνέχεια παρουσίασε τον συνδυασμό του και απάντησε στις «επικρίσεις» ότι έχει πολλούς νέους που δεν θα του φέρουν ψήφους , ότι δεν έχει «ψηφο –συλλέκτες» να του πανε πακέτο ψήφους κλπ.. Ο κ. Φορτες στις απαντήσεις του αποκάλυψε ότι στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του και στις προηγούμενες τρεις (3) θητείες του σαν δήμαρχος Αργοστολίου βάδισε τις ίδιες αξίες : έντιμοι υποψήφιοι, άνθρωποι που κινούνται μέσα στην κοινωνία, με προοπτική στο μέλλον δηλαδή να είναι η νέα μαγιά της τοπικής αυτοδιοίκησης , να βγει από αυτούς ο νέος δήμαρχος. Από τα 42 μέλη του ψηφοδελτίου του μόνο οι 4 !! ήταν συνεργάτες του στις προηγούμενες θητείες του.

Απορώ, είπε ο κ. Φόρτες, που ενώ με κατηγορούσαν ότι θα ανοίξω τα σεντούκια να βγάλω σκελετούς, τώρα που είδαν την απόλυτη πλειοψηφία νέων σε ηλικία και νέων στις σχέσεις τους με την αυτοδιοίκηση, με κριτικάρουν ότι θα χάσω επειδή έχω άπειρους.. Ας αποφασίσουν τι χρειάζεται η κοινωνία, η τοπική αυτοδιοίκηση, νέους ή σκελετούς , κατέληξε γελώντας.

Δείτε εδω το ψηφοδέλτιο του Μάκη Φόρτε (klik)

√ Να σας ζητήσουμε συγνώμη για την απότομη λήξη της εκπομπής, ήταν τεχνικο πρόβλημα. Με τη συζήτηση δεν προσέξαμε τις ειδοποιήσεις οτι ο χρόνος έληγε στις 12.30 μμ. Ζητάμε συγνώμη και απο τον κ. Φόρτε που δεν ολοκλήρωσε την παρουσίαση του συνδυασμού του. Δεσμευόμαστε άμεσα σε νέα προσκλησή του. Εν τω μεταξύ αυτό το τεχνικό πρόβλημα μας έδωσε το κίνητρο για την αύξηση της διάρκειας της εκπομπής κατά μισή ώρα δηλαδή απο τις 11.30 πμ έως τις 13.00 μμ από Δευτέρα έως και το Σάββατο!

Ακούστε την εκπομπή :

SHARE