Η συνεργασία με τον συγκεκριμένο Οίκο είναι όνειρο ζωής για κάθε μοντέλο, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή τη ζωή. Για να γίνεις Άγγελος της Victoria’s Secret, να κερδίζεις εκατομμύρια και να καταξιωθείς στον χώρο της μόδας, έχεις βαριές υποχρεώσεις.

Οι αυστηρότατοι κανόνες δεν αφορούν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση των μοντέλων, αλλά και στην προσωπικότητα και τη ζωή τους.

Το «The Talko» παρουσιάζει τη λίστα με τους κανόνες που ακολουθούν υποχρεωτικά τα κορίτσια της Victoria’s Secret . Ανάμεσα σε όλα συμπεριλαμβάνεται η σκληρή προπόνηση βασισμένη στα προγράμματα που ακολουθούν οι επαγγελματίες μπαλαρίνες, η γυμναστική δύο φορές την ημέρα πριν τα μεγάλα σόου του Οίκου, οι αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, τα υγιεινά πιάτα που πρέπει να τρώνε.

Και δεν είναι μόνο αυτά! Τα Αγγελούδια υπογράφουν συμβόλαια με ειδικό όρο που αφορά στον κώδικα ηθικής τους: απαγορεύονται τα ξέφρενα πάρτι, τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις. Πρέπει να αποδεχτούν να ελέγχονται οι λογαριασμοί τους στα social media, να είναι  ευγενικές με τους ακολούθους τους και αρκετά ακόμα.

Δείτε το βίντεο:

SOURCEhttp://www.thetoc.gr
SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο