«Δημοτική Αναγέννηση για τον Δήμο Σάμης»: Περιοδεία στο Πυργί.
Από το Πυργί ( Τσακαρισιάνο και Διγαλέτο ), ξεκίνησε χτες τις προεκλογικές περιοδείες της, η «Δημοτική Αναγέννηση για τον Δήμο Σάμης».

Στην περιοδεία στα δυο χωριά, οι υποψήφιοι Σύμβουλοι και ο επικεφαλής της Παράταξης, Μάκης Μονιάς, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους των δύο χωριών και να ακούσουν, τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Προβλήματα της καθημερινότητας και υποδομών, που λόγω της παντελούς απουσίας των Δημοτικών Αρχών και της πολιτικής των μνημονίων, βιώνουν τα τελευταία χρόνια.
Η περιοδεία κατέληξε σε καφενείο στο Διγαλέτο.
Εκεί, ύστερα από σύντομη ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου, με αναφορές στις προτεραιότητες που θα δώσει η Παράταξη για την Περιοχή, ( ύδρευση, αγροτική οδοποιία, πρωτογενή τομέα κλπ ), οι Σύμβουλοι και ο Επικεφαλής της Παράταξης, συζήτησαν με τους θαμώνες, για τα προβλήματα που τους απασχολούν, τα οποία εκτός των προαναφερομένων, έχουν να κάνουν και με την μη συμμετοχή του κόσμου, συλλογικές και διεκδικητικές διαδικασίες.

Ο Μάκης, Μονιάς, τόνισε επίσης, πως αν εκλεγεί Δήμαρχος, «η οικονομική διαχείριση θα είναι σε πλήρη διαφάνεια και θα μπορεί να έχει πρόσβαση ο κάθε πολίτης. Για την Παράταξή του, η συμμετοχή των πολιτών μέσω λαϊκών συνελεύσεων, θα παίξουν καθοριστικό παράγοντα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και στη λήψη αποφάσεων αυτού. Η Πρόνοια και οι βοήθεια για όσους το έχουν ανάγκη, θα είναι βασικό συστατικό του Δήμου και κανένας πλειστηριασμός κατοικίας, δεν πρόκειται να γίνει, από τον Δήμο».

Κάλεσε δε τους πολίτες, «να είναι σε εγρήγορση, για το μέγα πρόβλημα που προκύπτει στα νησιά μας, με το θέμα των εξορύξεων στο Ιόνιο».

Ακολούθησε επίσκεψη στον Πολιτιστικό Σύλλογο, όπου οι περιοδεύοντες, συναντήθηκαν με γυναίκες του χωριού. Έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τις γυναίκες, για τα προβλήματα που τις απασχολούν και έλαβαν απαντήσεις από τον  Μάκη Μονιά αλλά και από συμβούλους.

Οι περιοδείες, συνεχίζονται σήμερα, με επίσκεψη το απόγευμα, στα χωριά, Γριζάτα, Ζερβάτα, Καταποδάτα, Πουλάτα και Χαλιωτάτα.

Τάσος Καβαλλιεράτος.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο