Τώρα που κατατεθήκανε τα ψηφοδέλτια για το Ληξούρι και τα χωριά και αφού είδα τσου υποψήφιους , θέλω να απευθυνθώ στο NIONIO ΤΟΝ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟ και να τονε ρωτήσω
σε τι διαφέρει το ψηφοδέλτιο του από εκειό ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ τση Νόπης τση Αλεξανδροπούλου ως προς τα πρωτοπαλήκαρα.

Δεν θα του πώ από όλο το ψηφοδέλτιο γιατί εκεί θα βρούμε πολλούς, θα πω τσου εκλεγμένους μόνο σύμβουλους και χωρίς τα χωριά
Και για κειούς που δεν θυμούνται να τσου θυμήσω εγώ.
Δήμαρχος : Νόπη
Σύμβουλοι: Θεοφιλάτος Γεράσιμος (γιατρός)
Μαρούλης Διονύσιος
Μοσχόπουλος Αντρέας (φούρναρης)
Πετράτος Κωνσταντίνος
Σπυράτου Αθανασία (σύζυγος του Μπίλυ)

Υποψηφιος δήμαρχος Αραβαντινός Διονύσης (νομαρχιακός σύμβουλος τότε)
σκιώδης δήμαρχος που τρέχει και παρατρέχει Νόπη
Σύμβουλοι : Θεοφιλάτος Γεράσιμος (γιατρός)
Μαρούλης Διονύσιος
Μοσχόπουλος Αντρέας (φούρναρης)
Πετράτος Κωνσταντίνος
Σπυράτος Διονύσιος (γιός τση Αθανασίας και του Μπίλυ) και
Σπυράτος Μπίλυς στον Αθέρα σύζυγος Αθανασίας

Ολοι εσείς συνηγορήσετε στο να συγχωνευτεί η Παλική με την υπόλοιπη Κεφαλονιά, όλοι εσείς μηδενός εξαιρουμένου, ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ και εκάμετε ότι μπορούσετε για να μας οδηγήσετε εκεί.
Από σάς εξεκίνησε η παρακμή του Ιερού τούτου τόπου. Από σάς εξεκίνησε η εγκατάλειψή του.
Ποιός μπορεί να ξεχάσει εκείνα τα δημοτικά συμβούλια με το Μοσχόπουλο, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, τη φασαρία, την κατάσταση διάλυσης και το Θεοφιλάτο γιατρό να τονε αντικαθιστά.

Τα θέματα τση πόλης όλα στον αυτόματο; Συνεδριάσεις ανάλογες του τωρινού δημοτικού συμβουλίου. Χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο για την Παλική και με σκηνές άπειρου κάλους. Αξιοκρατία ανύπαρκτη, ψέματα και υποσχέσεις στον καθένανε. Φρου φρού και αρώματα και το απόλυτο τίποτα.

Ο Κώστας Πετράτος αντιπολίτευση μέσα στη συμπολίτευση. Αλλες μάχες εκεί.

Αλλά και σύ Νιόνιο οταν λες την μία πως θα ανακαινίσεις και την άλλη πως θα αναστηλώσεις τα γκρεμισμένα στη Παλική, που είναι πέτρες σκορπισμένες, τι δηλώνουνε ; Η δεν τα έχεις δεί ποτέ σου ή δεν ξέρεις τι πρέπει να κάμεις.

Και κειό το τουριστικό περίπτερο που θα το κάμεις καφενείο σε συνεργασία με τον Υπερίωνα; Τον Υπερίωνα τονε ρώτησες; Τον έχεις επισκεφτεί πολλές φορές; Ενας χώρος που μπορεί να είναι ανοιχτός για το κόσμο και μετά τα μεσάνυχτα, εσύ πάλι θα τονε χαντακώσεις; Να σε χαρώ ανάπτυξη στο τόπο.  Eφκειό σκέφτηκες για τον Υπερίωνα.

Εχεις και επι πλέον δύναμη, αυτόνε που είδε τα σκούρα του μέσα στη καταστροφή παραιτήθηκε και ενώ ο κόσμος δεν είχε κεραμίδι στο κεφάλι του και ένα πιάτο φαί εκείνος ήθελε κρουαζερόπλοια στα ερείπια.

Βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που έβριζες και τώρα είσαι πάλι εκεί στο πάλαι κακό ΠΑΣΟΚ. Εύγε για τη συνέπεια.

Με εφκειό το επιτελείο που έχεις, ήθελα να ξέρω, τι είναι εκειό που άφησε και δε μας έκαμε η Νόπη και θα μας το κάμεις εσύ;

Ερχόμαστε από μια κατρακύλα. Φοβάμαι πως θα μας σπρώξεις λίγο παρακάτω,πως θα μας ξαναπάς στα ίδια, θα μας ξανακάμεις ένα με τσου υπόλοιπους γιατί ο μέντορας σου είναι απέναντι και θέλει να μας διαφεντεύει.

Σιορ ΝΙΟΝΙΟ ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΥΤΟΣ Ο ΕΡΜΟΣ ΤΟΠΟΣ

Παλικισιάνος Ψηφοφόρος

SHARE

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο