Επιστολή Φόρτε σε Θεόφιλο ως ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, για την παρουσίαση του συνδυασμού του και διοργάνωση ντιμπέιτ των υποψηφίων

Μάκης Φόρτες - Υπ. Δήμαρχος Αργοστολίου

Επιστολή Μάκη Φόρτε προς Θ. Μιχαλάτο ιδιοκτήτη του ρ/σ INKEFALONIA

Προς

Θεόφιλο Μιχαλάτο ιδιοκτήτη του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού INKEFALONIA

Κοιν: Τοπικά μέσα ενημέρωσης

Αργοστόλι 13/5/2019

Κύριε Μιχαλάτε

Απευθύνομαι σε εσάς όχι με την ιδιότητα σας ως υποψηφίου Δημάρχου Αργοστολίου αλλά ως ιδιοκτήτη του ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού INKEFALONIA.

Ως ιδιοκτήτης του σταθμού ασφαλώς και γνωρίζετε ότι η αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων που επιβάλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης, κατοχυρώνεται στο Άρθρο 15 παράγραφος 2 του Συντάγματος και τον Ν. 3592/2007  (ΦΕΚ Α – 161/ 19 – 7 – 2007) Άρθρο 1, ενώ ο έλεγχος της νομιμότητας υπάγεται στην αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Παρ’όλα αυτά κι ενώ διανύουμε ήδη την 18η ημέρα της προεκλογικής περιόδου και 11 ημέρες πριν τη λήξη της, στον ρ/σ ιδιοκτησίας σας INKEFALONIA όχι μόνο εγώ αλλά και ουδείς συνεργάτης μου έχει δώσει συνέντευξη, ενώ δεν έχει εκδηλωθεί καμία πρόθεση προγραμματισμού εκ μέρους σας για ό,τι νόμιμα δικαιούμαστε όπως οφείλετε.

Τέλος σας καλώ να υιοθετήσει ο σταθμός σας έστω και την ύστατη ώρα και ως αντιστάθμισμα στην ελλειμματική ενημέρωση που έχετε δώσει στους πολίτες μέχρι τώρα, την πρόταση που επανειλημμένα έχω καταθέσει δημόσια για κοινή συνέντευξη διαλόγου (ντιμπέιτ) μεταξύ των υποψηφίων των παρατάξεων που συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου για τον Δήμο Αργοστολίου ακόμη και στον ιδιοκτησίας σας ραδιοφωνικό σταθμό INKEFALONIA.

Στην αντίθετη περίπτωση παρακαλώ να με ενημερώσετε για τους λόγους της άρνησής σας.

  • Μάκης Φόρτες υποψήφιος Δήμαρχος
  • Επικεφαλής του συνδυασμού «για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

SHARE

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο