Στη  ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Πάτρα) αναρτήθηκε πριν απο λίγο Απόφαση του Συντονιστή υπεύθυνου για τον έλεγχο των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων Ν. Παπαθεοδώρου, με την οποία ακυρώνεται η σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κεφαλονιάς για την έγκριση κεφαλοποίησης των οφειλών της ΔΕΥΑΚ προς το Δήμο.

Η απόφαση του Συντονιστεί πάρθηκε μετά την εξέταση προσφυγών των μελών του ΔΣ Ανδρέα Ζαπάντη, Βασίλη Ρουχωτά, Σπύρου Σαμούρη , Νίκου Σκλάβου και Γεωργίου Τζωρτζάτου.

Στο κείμενο της απόφασης αναφέρεται αντίστοιχη απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για το ίδιο θέμα με το ίδιο περιεχόμενο.

√ Μπορείτε να διαβάσετε εδω ΨΩ0ΤΟΡ1Φ-7ΔΞ το πλήρες κείμενο της Απόφασης Ακύρωσης

Πρόκεται για ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα το οποίο ταλάνιζε το δημοτικό συμβούλιο απο τη πρώτη θητεία της δημοτικής αρχής Παρίση και το είχε φέρει στο προσκήνιο σε ομηρικές συνεδριάσεις ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς.

Λόγω της σοβαρότητος του θέματος θα επανέλθουμε τις επόμενες ώρες μετά από μελέτη,  με σχετικό κείμενο , για τις τυχόν επιπτώσεις της απόφασης αυτής τόσο στη ΔΕΥΑΚ όσο και στη δημοτική αρχή.

Βεβαίως η δημοτική αρχή έχει το δικαίωμα να καταθέσει ένσταση εντός μηνός από την έκδοσή της απόφασης.

SHARE

4 Σχόλια

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο