Αυτό είναι το γραφείο του προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που ξυλοκοπήθηκε – Το χρονικό

Οσο περνάει η ώρα αρχίζουν και διαρρέουν πληροφορίες για τον τρόπο που έδρασαν οι μπράβοι στην Τεχνική Υπηρεσία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές λίγο πριν τις 12 μμ δυο άτομα μπήκαν στο κτίριο χωρίς κουκούλες και ρώτησαν στο ισόγειο που είναι το γραφείο του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας και τους υποδείχτηκε ο όροφος. Δεν είναι σίγουρο αν αυτοί που ρώτησαν ήταν υπάλληλοι ή πολίτες που βρίσκονταν για τις δουλιές τους στην υπηρεσία.

Όσο ανέβαιναν στις σκάλες φόρεσαν τις κουκούλες . Προσανατολίστηκαν εύκολα στο γραφείο του κ. Καλογερόπουλου και παρόλο που σε αυτόν βρισκόταν κυρία και συζητούσε μαζί του  δεν δίστασαν να τον αρπάξουν και να τον κτυπήσουν.

Στο πάτωμα του γραφείου διακρίνονται σταγόνες από αίμα.

Η κυρία παρά τον πανικό της άρχισε να φωνάζει και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή εν τω μεταξύ έτρεξαν και οι συνάδελφοι από τα διπλανά γραφεία.

Ο κ. Καλογερόπουλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο και παραμένει εκεί για νοσηλεία. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Οι μαφιόζοι μπράβοι όπως αποδείχνεται εκ των υστέρων με τη σύλληψη τους έφυγαν για το λιμάνι του Πόρου προφανώς για να επιβιβαστούν στο πρώτο φερι μποτ για Κυλλήνη όπου και έγινε η σύλληψή της.

Με καθε επιφύλαξη για όλα τα ανωτέρω .

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές πρόκειται για έναν Ελληνα και έναν αλλοδαπό κάτοικοι και οι δυο Αθηνών , με ποινικό μητρώο.  Δεν είναι γνωστό ακόμα αν αποκάλυψαν το αφεντικό για χάρη του οποία έκαναν το «θέλημα» σε βάρος της ζωής ενός ανθρώπου.

Αν συμβαίνουν αυτά στην Κεφαλονιά τι να περιμένουμε στην Αθήνα!!

 

 

 

 

SHARE

Σχόλιο

  1. Η μαφία του μεγάρου δουλεύει καλά. Θα τους ξανά ψηφίσουμε

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο