Εκεί στο Μέγαρο, υπάρχει κάτι που να μην το ψάχνουν οι Επιθεωρητές καταπολέμησης της Διαφθοράς;

Περισσεύει το θράσος σας μεγαρίτες μου που βγαίνετε και ζητάτε  πάλι την ψήφο του κόσμου.

Και το λέω αυτό γιατί για να θέλεις να σε ξαναψηφίσουν πρέπει  9 χρόνια τώρα να έχεις να παρουσιάσεις κάποια έργα κι εσείς το μόνα που φτιάξατε γύρω από την πλατεία στο Αργοστόλι, από τις κακοτεχνίες και τις παρατυπίες είναι στο στόχαστρο των Επιθεωρητών καταπολέμησης της Διαφθοράς.

Ότι  πολυδιαφημίζετε και για το οποίο κοκορευόσαστε, πώς να σας το πω ευγενικά, το κάνατε όπως τα μούτρα σας. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή λένε κάποιοι υποψήφιοι σας που τώρα βγαίνουν τα έγγραφα στην δημοσιότητα και αποδεικνύουν το κάλπικο της δήθεν γνησιότητας σας.

Εχτές με μια νεροποντή, βούλιαξε η πλατεία και οι γύρω δρόμοι από το νερό, στη Κυανή Ακτή και το Μαϊστράτο ήθελες βάρκα για να περάσεις διότι της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει κι εσείς έχετε κάνει την μια προχειρότητα πάνω στην άλλη.

Ότι κι αν ακούμπησε το χέρι σας πήγε κατά διαόλου.

Σας κυνηγάνε για παρατυπίες σε όλα τα έργα, από το Γηροκομείο, την πλατεία και τους άπειρους και πανάκριβους κοκοφοίνικες που φυτέψατε ακόμα και  στο Μακρύ Γιαλό βρε αθεόφοβοι, διότι έτσι γουστάριζε ο σερίφης Λυκούδης κι οι υπόλοιποι στέκεστε κλαρίνο μπροστά του.

Δεν αφήσατε στενό για στενό που να μην πεζοδρομήσατε και για το κυκλοφοριακό χάος στο ήδη επιβαρυμένο από τα αυτοκίνητα Αργοστόλι, δεν προβλέψατε ούτε μια μελέτη.

Μας κάνατε τη ζωή μαρτύριο μέσα στην ίδια μας την πόλη.

Μετατρέψετε το πιο καθαρό νησί του Ιονίου στο πιο βρώμικο από όλα, ούτε για να μαζεύετε τα σκουπίδια δεν είστε μεγαρίτες μου, για τίποτα δεν είστε, μόνο για τα μπάζα που λέει κι η νεολαία…

Ανίκανοι να προβάλλετε την ομορφιά και το μοναδικό τοπίο που προσφέρει το νησί μας, υποβαθμίσατε την παγκοσμίου φήμης και πανέμορφη παραλία του Μύρτου και την αφήσατε χωρίς Γαλάζια σημαία και υποδομές.

Την ίδια ώρα εγκαταλείψατε τον Πλατύ Γιαλό και σπρώχνετε τον κόσμο προς την διπλανή παραλία.

Απαξιώσατε όλα τα  εμβληματικά κτίρια του δήμου, όπως ο Θαλασσόμυλος και  το καφενείο της Καμπάνας ενώ ο κήπος του Νάπιερ και τα Λυκιαρδοπουλάτα κατάντησαν τριτοκοσμικά πάρκα από την αδιαφορία σας.

Διαλαλείτε την δήθεν αύξηση του τουρισμού και το μόνο που κάνατε ήταν τα άπειρα και καλοπληρωμένα ταξίδια του Κεκάτου ενώ την ίδια ώρα το γνωστό μας καράβι ρυπαίνει την θάλασσα με την σκουριά του κι αδιαφορείτε για όσα σας φωνάζουν οι επαγελματίες του κλάδου, παίζοντας με την δουλειά και την ζωή τους.

Ξεκινήσατε έργα που σαν ανίκανοι που είστε, ξέρατε ότι δεν θα τελειώνατε και έχουμε γίνει ρεζίλι  διεθνώς με τα χάλια στην παραλιακή και τα στενά, που ενώ τα  φωταγωγήσατε,  οι τρύπες που χάσκουν  επάνω τους  μπορούν να καταπιούν κι  ελέφαντα.

Αφήσατε στο έλεος του κόκκινου σκαθαριού τους πανέμορφους φοίνικες της Ριζοσπαστών για να τους ξεριζώσετε με την δικαιολογία ότι χαλάσανε και τους άλλους στην παραλιακή, τους βλέπουμε με πόνο ψυχής να ξεραίνονται μπροστά στα μάτια μας.

Δεν καταφέρατε μέσα σε 9 χρόνια να παραδώσετε ούτε  το Γηροκομείο, που από τα έγγραφα των Επιθεωρητών είχατε στήσει πάρτι παρανομιών και δεν το παραλαμβάνουν ούτε οι τεχνικές σας υπηρεσίες.

Χτες έσκασε η νέα βόμβα για τις οφειλές της ΔΕΥΑΚ. Σας διασύρουν καθημερινά με τα έγγραφα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και βγαίνουν στην φόρα δικαστήρια και πειθαρχικά ενώ εσείς δεν καταδέχεστε ούτε να απολογηθείτε στο κόσμο. Αντί μαλιστα να αναλάβετε τις ευθύνες σας  παίρνετε στο λαιμό σας τους υπαλλήλους σας, τέτοια είναι η ξευτίλα σας.

Μας ρεζιλέψατε κατ’ επανάληψη σε όλη την Ελλάδα, με τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις και την σπατάλη δημοσίου χρήματος ενώ τόσα χρόνια τώρα εισπράττετε τα λεφτά από τις ανεμογεννήτριες και δεν έχετε δώσει στα χωριά που τα δικαιούνται ούτε φράγκο.

Για χρόνια ολόκληρα προγραμματίζατε τα ίδια και τα ίδια έργα στα χωριά που όμως δεν υλοποιήσατε ποτέ και κοροϊδεύατε τον κόσμο ότι δήθεν δεν σας δίνει λεφτά η κυβέρνηση.

Ωστόσο, η βουλευτής κι η περιφέρεια έδειξαν με στοιχεία και νούμερα τον πακτωλό χρημάτων που σας έστειλαν αλλά ο Θεός κι η ψυχή σας τι τα κάνατε ενώ κάπου κοντά 140 εκατομμύρια δεν ήσαταν ικανοί να τα απορροφήσετε.

Κι έχετε το θράσος και ζητάτε εκ νέου την ψήφο των δημοτών ενώ γνωρίζετε ότι με τόσα δικαστήρια, κακουργηματικές πράξεις και ποινές, δεν υπάρχει περίπτωση να διοικήσετε το δήμο και μάλλον για κάποιον άλλον στρώνετε το χαλί…

Αριστοφάνης ο νεότερος

SHARE

Σχόλιο

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο